Home » България » Комунисти, пейте „Партизан за бой се стяга“ и не мърдайте от землянките
Комунисти пейте "Партизан за бой се стяга" и не мърдайте от землянките

Комунисти, пейте „Партизан за бой се стяга“ и не мърдайте от землянките

„Днес нацизмът и фашизмът отново водят своята кръвопролитна война срещу гордо изправената Русия и останалия свободен свят. Днес освирепелите нацистки наследници, които бяха приютени от САЩ и Западна Европа, отново водят война, отново искат своите реки от човешка кръв.

Днес трябва да прекрачим разделителните линии между нас и отново да поведем антифашистка борба, борба, която преди 80 години нашите деди спечелиха с цената на много свидни жертви!“

Това, уважаеми другарки и другари, е част от декларация на българските комунисти и русофили. Съветските гумени глави у нас направо са пощурели и се стряскат на сън, бълнувайки за фашизъм и нацизъм. Съветските каскети ни питат дали сме забравили Освиенцим, Бухенвалд, Хитлер, Гьоринг, Химлер? Не, не сме забравили, че дедите им, заедно със съветските си другари, водени от Сталин, първо бяха съюзници на Хитлер и имат огромна вина, за онова, което последва.

Срещу Русия, която, представете си,била част от свободния свят, се водела кръвопролитна война. Тези хора нямат никаква мярка за наглостта, с която лъжат, манипулират и бранят путинова Русия.

„Другари, в този труден момент за всички свободомислещи българи ви призоваваме да създадем Инициативен комитет за антифашизъм, който да обедини български неправителствени организации, движения, партии“, пишат още „антифашистите“. Под пламенните слова срещу световния фашизъм са се подписали „Че Гевера“, „Безсмъртният полк“ и русофилски организации.

Уважаеми другари, кандидати за новите български партизани, ще ви бъде трудно да нападате мандри и да избивате „фашисти“, както през 1944 година. Затова можем да дарим по една заплата, за да си направите хубави и удобни за живеене землянки. Останете там колкото е възможно по-дълго. Защото трудно ще понесете, че Москва вече може да е освободена от фашизма и борбата ви се обезсмисля. Но може да запълвате свободното време с репетиции:

Партизан се за бой стяга,

мята пушка на рамо!

– Сбогом, майко, сбогом, татко,

сбогом, мила сестрице;

аз отивам във бой люти,

де се гине, де се мре!

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар