Home » Клюки » Комоцио, шест счупени ребра и ключица след катастрофата на Къци (снимки)
Комоцио шест счупени ребра и ключица след катастрофата на Къци (снимки)

Комоцио, шест счупени ребра и ключица след катастрофата на Къци (снимки)

Телевизионния титан Къци Вапцаров оцеля като по чудо в свиреп инцидент в сърцето на София на Гергьовден, за който по-рано Novini.0.bg съобщи.

След сблъсъка бе съобщено, че властелинът на „Колелото на късмета“ е леко пострадал, но в последствие се оказва, че ще има да лекува доста травми – шест счупени ребра и ключица, както и комоцио.

Припомнете си, че емблематичният с вицовете си водещ се сблъска с автомобил на полицай в петък около 10 сутринта. Вапцаров се движел с нормална скорост по столичната „Раковска“, когато с мотоциклета си се блъска в управлявана от униформен цивилна кола марка БМВ преминаваща на червен сигнал.

ПТП-то се е случило на кръстовището на „Дондуков“ и „Раковска“ и изглежда, че Къци няма вина за произшествието.

По-късно от „Пирогов“ 58 годишният Вапцаров успокои феновете си чрез пост във Фейсбук:

„Благодаря на всички! Ще ми мине като на куче! И в Пирогов имаше нещо красиво! Изгревът през прозореца!“, написа любимецът на няколко поколения 24 часа след катастрофата.

От години Къци Вапцаров спазва здравословен начин на живот и не пие алкохол. По време на участието му във ВИП Брадър през 2012 година стана ясно, че Къцамун, както го наричаше съквартиранта му Фънки, страда от проблеми с кръвното налягане.

Източник: Lifeonline

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар