Home » Life Story » Когато я родих, плаках от щастие, а лекарите ми казаха да се откажа от нея: Ето как изглежда след 15 години
Когато я родих плаках от щастие а лекарите ми казаха да се откажа от нея: Ето как изглежда след 15 години

Когато я родих, плаках от щастие, а лекарите ми казаха да се откажа от нея: Ето как изглежда след 15 години

Бях много щастлива, когато родих дъщеря си, но лекарите ми казаха, че трябва да се откажа от нея. Ето как изглежда тя 15 години по-късно – мнозина се разтапят от умиление, когато я видят. Ето цялата история:

Когато се родила, лекарите посъветвали родителите й незабавно да се откажат от нея, а днес тя е известен модел.

чаровно момиченце

15-годишната  Кенеди Гарсия от Колорадо е родена със синдром на Даун. Лекарите веднага след раждането й казали на родителите, че трябва да бъде оставена в специална институция, а ако искат, могат да я дадат и за осиновяване.

„Казаха ми, че няма да има качествен живот и че ще бъде с памперси завинаги“, разказва майката Рене, на 40 години, която веднага отхвърлила възможността, след като разговаряла с една от акушерките.

„Тази акушерка ми каза, че дъщеря ми е красива и ми разкри, че самата тя има дъщеря със синдром на Даун и че живее напълно нормален живот“, каза Рене и добави, че разговорът е бил решаващ за окончателното й решение да я задържи дъщеря си.

красиво момиче Даун

Днес Кенеди е модел на много американски марки, а освен това е танцьорка и участва в множество международни състезания.

Има и приятел на име Матю, с когото са много влюбени.

– Онази нощ, когато родих, сърцето ми беше разбито, защото току-що бях разбрала, че бебенцето ми има синдром на Даун. Тогава всички започнаха да ми дават всякакви черни прогнози.

красавица със синдром на Даун

„И все пак – вижте я! Днес Кенеди е момиче, което живее като всички свои връстници. Тя има гадже, което я обожава, обича да се облича, танцува и пее. Навсякъде около нея цари чиста радост!“, казва Рене.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар