Home » Коментари » Клиент показа касова бележка от бензиностанция и попита: Как стана това?
Клиент показа касова бележка от бензиностанция и попита: Как стана това?

Клиент показа касова бележка от бензиностанция и попита: Как стана това?

Възмутен пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg. Той твърди, че на бензиностанция в града под тепетата са му напълнили повече гориво, отколкото може да събере една туба от 5 литра.

Даваме му думата сега за кратко описание на ситуацията:

„На бензиностанция „Лайт газ“ на Рогошко шосе лъжат в литри. В 5-литрова туба събраха почти 6 литра. И дори не беше пълна“.

5-литрова туба

Колко бензин събира 5-литрова тубаЛъжат ли ни бензиностанциитеДали човекът е прав, или не съвсем – преценете вие в коментари под този материал! Ето част от тях:

– От кога тубите станаха измервателен уред? Неграмотни, но тънкообидчиви и кресливи до Бога. ‘А, спрете се малко!

– За другите „умници“, които не знаят дали са ги излъгали, давам един жокер. Слагате тубата на кантара, претегляте и след това умножавате полученото тегло по плътността на бензина, която при 15 градуса е 0,72 гр/литър. И така 5 литра бензин трябва да тежи 3,6 кг, но трябва да знаете и теглото на празната туба и да го извадите!!! Ако не можете да се справите, значи положениет ви е трагично и то няма общо с бензинджията.

– Тоя явно е с ограничени умствени способности! 5-те литра не са до гърловината! а си има докъде, останалото пространство е за парите….. Също и тоя от форткорта е за клатене защо не спазва лимита на тубата.

– Последовател на копейкин. Викат и кометират, когато видят нещо, без да помислят 5 секунди. Много са. Жалко. 🙁

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 3 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар