Home » Скандално » Киро Канадеца: Ако 2 милиона украинци се заселят в България ще решим проблема с демографската криза!
Киро Канадеца: Ако 2 милиона украинци се заселят в България ще решим проблема с демографската криза!

Киро Канадеца: Ако 2 милиона украинци се заселят в България ще решим проблема с демографската криза!

„Ако в България заради войната в Украйна се заселят завинаги 2 милиона украинци, то ние определено ще избегнем демографската катастрофа и след няколко години тези днес невръстни деца ще могат да се влеят на пазара на труда.

Трябва да мислим и в тази насока, как да приобщим украинците, как да им помогнем да останат тук завинаги, защото в тях виждам спасението за българската държава.

Войната ни показа, че никой не е застрахован от това Русия да го нападне, самият аз в момента съм под натиск от страна на Русия и лично Путин, които искат да ни свалят от власт, защото виждат, че вече в България има политици, които преди всичко мислят за българският интерес.

Това не се харесва на Русия, именно това се случи и в Украйна, където политици като Зеленски ясно казаха, че няма да служат на никой и ще търсят партньорства, само с истински демократични съюзи като този в Европа и този на НАТО.

Днес нашите партньори от Украйна имат нужда от помощта ни като нация, затова е добре да мислим и за в бъдеще, защото вече е явно, че войната се проточва и много бежанци няма да има къде да се завърнат, затова да отворим широко вратата наречена България и да ги поканим да се установят завинаги ако искат тук в България, където ще имаме взаимен интерес да работим и живеем заедно като една нация.“

Кирил Петков е направил днес това изказване пред членове на „Продължаваме Промяната“ в София на извънредна среща, която сам той е организирал, за да се обсъдят възможностите за украинските бежанци след 31 май в България, денят в който трябва да напуснат хотелите по морето.

От Новини 0 Ви питаме: Одобрявате ли приемането на украински бежанци в България?

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 4 Средна оценка: 3]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар