Home » Коментари » Кире, седи мирен и неутрален, защото само се тикаш към предсрочни избори
Кире, седи мирен и неутрален, защото само се тикаш към предсрочни избори

Кире, седи мирен и неутрален, защото само се тикаш към предсрочни избори

Добър вечер, Кире…

Немах търпение да ти пишем, но пък на теб ще ти драсна тез редове на чист български език, защото на селски диалект нема разбереш, оти ти проблемите на ората извън София не ги познаваш, та сигурно и диалекта им не знаеш.

Кире, пиле шарено. Разбрах, че си решил да събираш от Българските граждани пари за подпомагане на украинците. Това е добра кауза. В трудни времена живеем и трябва да си помагаме, всеки според разбиранията си. Сигурно си запознат, че Българите са разделени на три фронта – подкрепящи Украйна, подкрепящи Русия и неутрални.

Напълно съм убеден, че тези, които подкрепят Украйна ще дарят пари, но разбери, че не можеш да убедиш противниците в обратното. Няма как да ги ги накараш на повярват на сълзите на Зеленски, ако ще да обявиш затвор за всеки, който подкрепя Русия. Ако ще всеки ден да ходиш до Киев и да ни се прибираш с новини, колко набедени са украинските управници, не обикновения украински народ.

Освен това си споменал, че Германия, Франция, Италия, Полша, Нидерландия, Австрия, Гърция, Швеция, Белгия, Финландия, Дания, Румъния, Норвегия, Хърватска, Чехия, Ирландия, Литва, Люксембург, Естония, Словения, Словакия, Кипър и Латвия, изпращат военна помощ за Украйна и това не води до обявяване на война спрямо тях. САЩ и НАТО изпращат в пъти повече отколкото европейските страни взети заедно.

Не става дума за обявяване на война срещу тях, а за неспиране на военните действия в Украйна. Тези оръжия, които биват изпращани на украинска територия УБИВАТ. УБИВАТ цивилни. УБИВАТ и военни. Оръжието е МАСЛО В ОГЪНЯ, като огъня е Украйна. Точно обратното трябва да се случи, а именно да се спрат доставките на оръжие към украинското правителство, защото колкото повече оръжие се изпраща, толкова по-дълго ще продължат военните действия. Нима искаш това да продължи години наред?

Аз, нито ще даря пари за закупуването на оръжия, нито съм съгласен от моите данъци, които съм заработил с пот на челото си, да се плащат оръжейни доставки на Украйна.

Нека видим, колко пари ще събере правителството в обявената банкова сметка, и не само, ами и от колко хора ще бъдат дарени тези средства?

А, най-глупавото в призива ти е, да дарим по една заплата. Има семейства, които едвам преживяват с една заплата. Има хора, които дори и заплата нямат. Има и такива, като мен, които са на хонорар – ние какво да дарим?

Кире, седи мирен и неутрален, защото само се тикаш към предсрочни избори, а и не си прави сметка, че като се стигне до предсрочни избори, демек служебен кабинет, Президента Румен Радев ще те назначи отново. За него ти вече си бита карта. Веднъж се опари, втори път няма да повтори.

Пожелавам ти лека вечер и внимавай какви ги мислиш, и особено какви ги вършиш.

Поздрави: Мажд Алгафари

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар