Home » Life Story » Как живее 23-годишната майка на 11 бебета, която иска да отгледа 100 деца (СНИМКИ)
Как живее 23-годишната майка на 11 бебета която иска да отгледа 100 деца (СНИМКИ)

Как живее 23-годишната майка на 11 бебета, която иска да отгледа 100 деца (СНИМКИ)

„Никога няма много деца в едно семейство“ , вероятно смята Кристина Озтюрк, която на 23 години стана майка на 11 деца.

Не толкова отдавна тя се омъжи за турски милионер. И сега, заедно със съпруга си, момичето иска да има сто деца. Откъде й идват на многодетна майка такива мисли и как ще сбъдне мечтата си, прочетете по-нататък в статията.

МНОГО ДЕЦА В СЕМЕЙСТВОТО

Кристина става майка за първи път, когато е едва на 17 години. Бащата на детето изчезва и момичето трябва да се справя сама с дъщеря си. Когато малката Вика е на 5 години, Кристина я взема на почивка със себе си. В град Батуми самотната майка среща богат мъж. 56-годишният Галип Йозтюрк е от Турция, а навремето имал доста сериозно криминално минало.

Кристина и Галип

Въпреки тъмното минало, Кристина искрено се влюбва в съпруга си. Тя открива в него сродна душа. Заедно с Галип момичето иска да има сто деца. За някои това ще изглежда невъзможно, но съпрузите вече са на път към целта си.

Първоначално се разбрали Кристина да забременява всяка година. Бързо обаче осъзнават, че това е доста трудно и няма да ги доближи до желания брой деца. Тогава двойката решава да прибегне до услугите на сурогатното майчинство. Солидната сума пари и сериозната подготовка на самата Кристина дават плодове: сега двойката отглежда 10 деца и 6-годишната дъщеря Вика от предишната връзка на Кристина.

жена с 11 деца

малки балеринки

Между другото, Галип също има деца от първия си брак. Мъжът обаче иска да стане баща на стотици деца. По-конкретно целта му е 105 деца. Кристина напълно подкрепя желанията на съпруга си, защото в семейството няма много деца. Сега момичето е напълно потопено в домакинството и отглеждането на деца. Просто е невъзможно да се справиш сам с толкова много деца. Следователно в къщата на семейство Озтурк живеят голям брой икономки и бавачки. Всяко дете е пред очите и винаги обградено с внимание.

Животът на многодетна майка

Въпреки че Кристина е само на 23 години, тя знае много добре как се възпитават деца. Тя следи храненето на бебетата, следва всички инструкции на лекарите и намира свой собствен подход към всяко. Децата на Кристина и Галип живеят по ясен график. Например, те си лягат точно в 20 часа вечерта и се събуждат в 6 сутринта.

Кристина и Галип деца

Кристина деца

За Кристина е трудно да се справи с всички задачи, но не се оплаква от живота си. Да, изобщо не е като приказка, както мнозина биха си помислили. Това обаче е нейният избор и тя е щастлива, че някога е срещнала Галип. Човек може само да гадае как ще се развие животът на Кристина и нейните деца.

многодетна майка Кристина

Може би след 10 години ще напишем статия, че семейство Озтюрк се движи уверено към целта си и сега в него вече има няколко десетки наследници. Между другото, смятате ли, че децата на Галип ще могат мирно да си поделят приличното наследство?

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар