Home » Дом и градина » Как да си приготвите Лунна вода за изпълняване на желания, за красота и за дома
Как да си приготвите Лунна вода за изпълняване на желания за красота и за дома

Как да си приготвите Лунна вода за изпълняване на желания, за красота и за дома

Нашите предци са дарявали пълнолунието с магическо значение. В най-светлата нощ на месеца, според древните легенди, се случват прекрасни неща. Кой е по-смел, опитвайки се да ограничи енергията на луната.

Можете също да опитате! Откъде идва лунната вода и може ли да я приготви един непосветен човек в езотериката, четете нататък в Новини 0.

Знаете ли, че Луната има женска енергия? Ето защо има толкова силно влияние върху нежния пол. Тя активира нашата вътрешна и външна красота, особено по време на пълнолуние. Предлагам ви да се възползвате от това!

Ползите от лунната вода и как да я използвате?

Нашите предци са използвали лунната вода в повече от един аспект от живота си. Например жените се миеха с нея, правеха лунни бани, за да запазят красотата си. Те пиеха такава вода, варяха билков чай ​​в нея, за да получат двойна полза.

Нито едно голямо почистване на къщата не можеше да мине без лунна вода. За да осигурите на дома си дълбоко енергийно почистване, добавете малко лунна вода към почистващите си продукти.

Също така си струва да се отбележи, че водата, вливана под луната, е много полезна за стайните растения. След такова поливане цветята започват да растат интензивно и стават зелени. Разбира се, по-добре е да настоявате за дъждовна вода.

Как да заредим водата с лунна енергия?

Напълнете стъклен съд с чиста вода. Може да бъде за пиене, дъждовна или от поток. Зависи как смятате да я използвате по-нататък.

Намерете открито място, където контейнерът ще бъде под лунна светлина през цялата нощ. Можете да я приготвите в навечерието на пълнолунието, ден-два предварително.

Когато оставяте вода под луната, не забравяйте да кажете на глас за какво ще я използвате. Изразявайки конкретни намерения, ще засилите ефекта от ритуала. Между другото, със същата цел кристалите се поставят във вода. Трябва да изберете камък в зависимост от вашия зодиакален знак.

Това е целият ритуал. На сутринта лунната вода ще бъде готова. Препоръчвам незабавно да изпиете чаша вода, да измиете лицето си с нея. Основното нещо е да го направите с чиста душа и светли мисли.

Източник: За жената

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар