Home » Свят » Казахстанската Ванга Вера Лион: Природни бедствия и изригване на вулкан през 2022 г.!
Казахстанската Ванга Вера Лион: Природни бедствия и изригване на вулкан през 2022 г.!

Казахстанската Ванга Вера Лион: Природни бедствия и изригване на вулкан през 2022 г.!

Ясновидката Вера Лион е изключително известна не само в родния си Казахстан, но и в Русия и всички бивши съветски републики.

Тя е наричана Казахстанската Ванга, а прогнозите ѝ се следят от милиони хора по света, защото много от тях вече са се сбъднали. Лион предсказа революцията в Украйна, икономическата криза, разпадането на Съветския съюз.

Според нея през 2022 г. динамиката на събитията ще е много по-силна през първите месеци. След това ще се появят препятствия, които ще създадат голяма неопределеност. Тя вижда годината като новата реалност, която е едновременно както проста, така и сложна. Сред най-мрачните ѝ прогнози за 2022-ра е, че спящият вулкан Йелоустоун ще се събуди, което ще доведе до опустошителни бедствия в Америка.

Европейците ще започнат да изоставят католицизма. Бързото топене на ледниците ще промени областта на водата и сушата. Силно движение ще има на полюсите, което ще докара наводнения, природни пожари, земетресения и урагани. 2022-ра ще бъде една от най-лошите в климатично отношение. Ще има вълна от самоубийства и нови болести. Европейските държави ще страдат много от пандемията. Вера Лион смята, че вече излизат на повърхността все повече хора със свръхспособности. Тя ги нарича хората от новия век.

Досега за свръхчовеци са се смятали само масоните, които заблуждаваха, че имат тайната на дълголетието, а всъщност имаха достатъчно пари и връзки да си трансплантират органи, твърди ясновидката. Ситуацията обаче вече е друга и масоните постепенно ще изчезнат.

С настъпващата година все повече ще се разтваря ножицата между бедните и богатите и ще сме свидетели на все повече самоубийства в света. По отношение на климата пророчицата смята, че следващата година ще е предимно дъждовна, и то хладна, ще вали и град. Няма обаче да повлияе на реколтата. Съотношението суша и вода ще продължава да се мени, а ще има и природни катаклизми. Но главното е, че екокатастрофата ще продължи с още по-бързи стъпки, така че някои региони на света ще бъдат в критично положение. Може това да доведе дори до изчезване на една държава. Тя обаче е категорична, че Трета световна война няма да има не само идната година.

За следващите години пророчицата твърди, че предстои ново влошаване на отношенията между Китай и САЩ: възможно е събитията да се превърнат във въоръжена фаза.

Учените ще открият следи от извънземни цивилизации в Антарктида. Земните полюси ще променят своето положение, което ще доведе до рязка промяна в климата. Най-песимистичната картина за бъдещето тя рисува така: „Огромна маймуна се разхожда в снега, до нея е малък мъж, а маймуната дърпа вързоп от дървесина, те вървят заедно, разговарят помежду си, изглежда като ледена епоха – всичко върви към това“.

Така казахстанската Ванга предсказва ужасяваща стагнация в световната икономика. Вера Лион обаче смята, че всяко лошо има своя край, и твърди, че в крайна сметка на планетата ще бъдат установени мир и хармония, човек ще се научи да се грижи за природата, която скоро ще възвърне силата си. След няколко години руската политика ще може да намери подход към американския президент, в резултат на което отношенията ще станат по-топли с времето. Това няма да стане без помощта на Китай.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар