Home » Life Story » Изгоненият от Hell’s Kitchen Артур разказа за тежката си съдба
Изгоненият от Hell’s Kitchen Артур разказа за тежката си съдба

Изгоненият от Hell’s Kitchen Артур разказа за тежката си съдба

Изгоненият най-неочаквано от Hell’s Kitchen Артур Ашрафян сподели пред Гала по Нова телевизия част от сложната си житейска история, която довела цялото му семейство от Армения в България, когато той е бил само на 10 години.

„Както знаете, Армения воюва постоянно с една друга държава, на която не искам дори да ѝ кажа името“, заяви Артур. Така или иначе от думите му стана ясно, че говори за конфликта в Нагорни Карабах, в който участва Азербайджан.

За да избегне войната, в България първо дошъл бащата на Артур, а след това извикал и семейството си.

Артур, майка му и по-малката му сестра дошли във Варна без да знаят нито дума българки, слезли от автобуса пред катедралата в центъра без никаква идея как ще се справят. Таксиметров шофьор обаче се сетил да ги заведе при местен арменец, който им помогнал и в крайна сметка и извикал главата на семейството.

Артур пропуснал една година от училището, след което му било много трудно да се нагоди към новата страна, докато научи български. Постепенно започнал да се занимава със спорт, с бойни изкуства, заработил като охранител.

Семейството му обаче го подтикнало към готварството и така малко по малко той навлязъл в новото си поприще.

Артур благодари сърдечно на всички, които са го смятали за фаворит. Въпреки че стигна до края на надпреварата в Hell’s Kitchen, той призна, че е научил много, каквато била и основната му цел при участието си в шоуто.

Източник: Вихрогон

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар