Home » Клюки » Иван унижи жестоко бившата си Вихра: Сватбата ни беше цирк, семейството ни не беше истинско, не я обичах!
Иван унижи жестоко бившата си Вихра: Сватбата ни беше цирк семейството ни не беше истинско не я обичах!

Иван унижи жестоко бившата си Вихра: Сватбата ни беше цирк, семейството ни не беше истинско, не я обичах!

Продуцентът и водещ се разведе с майката на дъщеря си заради сегашната си половинка Ирина Тенчева, но досега избягваше да коментира семейния живот с бившата си.

Близки до 42-годишният тв водещ намекваха през годините, че и тогавашната му съпруга Вихра има „заслуга” за алкохолизма му. Той изобщо не се чувствал щастлив с нея и търсел утеха в чашката, а тя никога не го спирала да пиянства от сутринта.

„Беше наистина мъчителен период. Моят семеен живот с Вихра вървеше по инерция. С нея бяхме цели 7 години, преди да се оженим. За съжаление след сватбата семейният ни живот беше „виртуален”, не беше изпълнен с истинско съдържание – и двамата сме имали вина, но да кажем, че моята вина е била по-голяма. Семейството ни никога не е било истинско” – признава Иван за началото на тласкането си към алкохола.

В издадена неотдавна книга, посветена на тандема, водещият на „Фермата” стига още по-далеч с признанията си. Той декларира, че се е оженил за Вихра, без изобщо да я обича и сватбата им била просто „един цирк”

Продуцентът публично пое по-голямата част от вината за раздялата си с Вихра, но двамата на няколко пъти се нападаха из медиите.

Преди няколко години водещият на „Фермата” показа писмо, което е получил и в което се твърди, че вече покойният режисьор Милан Кузов е бил любовник на Вихра още преди тя да се загаджи с продуцента. Връзката им продължила и през първата година, когато Иван и Вихра са заживели заедно. В края на писмото се твърдеше, че след раздялата Христова е станала причина 63-годишният режисьор да напусне съпругата си.

От своя страна Иван заяви директно в ефир, че няма намерение да купува нови дрехи на Кузов, визирайки, че бившата му съпруга иска по-висока издръжка, която да послужи за издръжка на нея и вече бившият й любим.

Тогава Иван обвини екс половинката си, че правила отвратителни изказвания, които едно дете не трябва да чува – „Татко ни напусна”, „Татко ти има ново семейство, има нови хора за които да се грижи”. Оплака се в ефир, че цяла година бил подложен на тормоз.

Вихра не разрешавала да вижда дъщеря си Ава за повече от 3-4 часа седмично. Днес всичко това е в историята и бившата половинка на продуцента не забранява срещите на порасналата госпожица с татко й, както и с новата му жена Ирина Тенчева, която стана известна като „най-добрата майка” и с фамилията на първия си мъж Сарачинова.

Източник: Уикенд

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар