Home » Клюки » Зрители недоволни от продукцията в „Един за друг“! Ето коя двойка бутат към финала:
Зрители недоволни от продукцията в "Един за друг"! Ето коя двойка бутат към финала:

Зрители недоволни от продукцията в „Един за друг“! Ето коя двойка бутат към финала:

Една от двойките в „Един за друг“ се ползва с особени привилегии от продукцията и бутането напред към финала вече дразни верните зрители на шоуто. Три пъти отменят елиминации, когато става ясно, че именно те ще трябва да се сбогуват с формата и надпреварата за голямата награда. 

Става въпрос за Николай и Петя, които са най-недолюбваните участници от останалите двойки.

А готвачът се оказа стар познайник на Нова телевизия, тъй като е участвал и в друго тяхно риалити.

Николай е добре познат на зрителите от втория сезон на „Hell’s kitchen“, но не успя да впечатли с кулинарните си способности и бързо бе прогонен от шеф Виктор Ангелов.

Сега той получава втори шанс в риалити формат, но останалите двойки не харесват жена му Петя и само чакат повод да бъдат номинирани и да ги изхвърлят от „Вилата на любовта“.

Три пъти Ники и Петя губят игрите и стават една от застрашените двойки за изгонване. Гласуването на останалите е ясно – те ще предпочетат всеки друг пред тях. Уви, точно в тези моменти водещият Емо Чолаков изненадващо обявява, че няма да има елиминации и всички двойки продължават напред.

„Трети пореден път да пропускат елиминации точно, когато Петя и Ники са на телевизора…Миналата седмица изхвърлиха две двойки, а сега отново запазват една, нещо логика… „, забелязаха и фенове на риалити формата.

„Аз ли нещо бъркам, може да съм пропуснала нещо, но май и друг път се е случвало точно, когато Петя и Ники са за изгонване и изведнъж видиш ли – „Тази седмица няма да има отпаднали“- е НЕ. Не е честно много видно ги бутате, знаем всички, че другите двойки не ги харесват заради Петя“, гласи друг коментар в мрежата

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар