Home » Клюки » Защо са се виждали Виктор и Александра след шоуто-Видео
Защо са се виждали Виктор и Александра след шоуто-Видео

Защо са се виждали Виктор и Александра след шоуто-Видео

Александра е дамата, която напусна неочаквано „Ергенът“. На последната церемония на розите тя отказа първата роза на Виктор и напусна предаването със сълзи.

Причината за това решение е, че според нея той не кореспондира с нейните представи за мечтания мъж, защото не я е защитил в труден за нея момент, а именно когато Виктория я залива с алкохол. Според нея верният ход е трябвало да бъде да изгони рускинята.

Веднага след напускането си тя гостува на Николаос Цитиридис, където сподели подробности за това защо са се виждали с Виктор дни преди финала в столично кафене, защо му върна розата, дали има нещо между тях извън предаването и още куп интересни неща.

„Смятам, че не трябва да сме готови на всичко в името на любовта, когато тя не е подплатена с действия. Ако той беше взел решение кое момиче е неговото, той вече трябваше да го е решил – все пак е финал. Това бяха действия, които аз не искам да видя в моя мъж.“, категорична е тя.

Александра не се определя като злопаметна и твърди, че е оставила всичко зад гърба си и продължава смело напред:

„Оставила съм тези неща зад гърба си, но не ми беше лесно. Това беше едно от най-хубавите преживявания в живота ми. Взех своите уроци.“

Много фенове на предаването питат защо Александра не му е обяснила цялата ситуация и твърдят, че ако тя е била подробна в изказването си, може би той е щял да постъпи по различен начин. На тези коментари тя отговаря така:

„Аз работя с хора и смятам, че когато се обърна с един човек със структурирано мнение, му влияя. Аз знаех, че сега съм една от неговите фаворитки и за мен това е манипулация, ако му кажа.“

Александра е момичето, което преживя много в предаването и на моменти търпението й изглеждаше безкрайно и зрители се чудят как издържа всичко това, което й се случва там: „Смятам, че когато човек се озове в такава ситуация и влиза в себе си и използва собствените си възможности. Изглежда и беше непоносимо. Аз се фокусирам върху красивите неща.“, отговаря тя.

„Всеки човек е хрисим и добър, но си има своите негативни качества. Те искаха да ги видят, макар че виждаха конкуренция в мен – изглеждам добре, имам професия.“, добавя още психоложката.

За срещата си с Виктор в столично заведение тя беше лаконична и каза, че няма да споделя нищо и ще остави всичко единствено и само за себе си. Дали той й се е извинил за това, че не я е защитил в този етап от предаването или са се събрали след „Ергенът“, остава мистерия.

 

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар