Home » Скандално » Задържаният пловдивски сутеньор живее като арабски шейх, тъне в лукс и разкош СНИМКИ
Задържаният пловдивски сутеньор живее като арабски шейх тъне в лукс и разкош СНИМКИ

Задържаният пловдивски сутеньор живее като арабски шейх, тъне в лукс и разкош СНИМКИ

Ахмед Али, когото Ви показахме ексклузивно преди ден, след като беше задържан при мащабна акция на ГДБОП, си живурка като цар, видя Новини 0.

51-годишният сутеньор, който експлоатира мъже (а и не само) за сексуални услуги в чужбина, обича живота и не крие този факт. Ахмед Мюмюн Али живее в супер луксозно жилище, което не спира да показва в личните си профили в социалните мрежи.

Синеокият мъж го раздава инфлуенсър – както и много родни популярни личности, като в случая той набляга на интериора у дома. Той се радва на голям и стилен хол, решен в позлатени акценти. Освен снимките, до които се добра GlasNews.bg, кадрите, които бяха разпространени от ГДБОП, също доказват факта, че имението на Ахмед е доста добре обзаведено.

Освен скъпото жилище, което Мюмюн притежава, той често може да бъде засечен на почивка в най-любимия му град – едно от седемте емирства, съставляващи Обединените арабски емирства, намиращи се на Арабския полуостров, а именно Дубай…

Е, не е сигурно дали е на почивка или е на „работна виза“ с мускулестите момчета, които работят за него, но определено си прекарва повече от добре в древния град. Също негова любима лятна дестинация е Монте Карло, Монако. Найс, а?

Злато, злато и пак злато… Пловдивчанинът Ахмед обича да се хвали и с луксозни скъпи придобивки. Истински любител е на марковите часовници, скъпарски пръстени, 24-каратови златни гривни и забележете – 24-каратов iPhone.

Вероятно Ахмед Али има доста заделени средства в банковата си сметка. Ех, сладък бохемски живот!

В началото на месец април сводникът споделя интересен статус в личния си профил в една от социалните мрежи, ето какво гласи той: „Събуждам се, човек над половин век… малко тъжен, но и щастлив. Срещнах голямата и истинска любов, но се сблъсках и с лъжата, лицемерието и подлостта. Научих се да прощавам! Силните останаха с мен, а слабите се скриха зад фалшивите си истини! Спечелих и постигнах всичко, за което се раждаме и живеем, и станах победител в най-трудната игра – ЖИВОТА. Ще ме попитате какво си пожелавам? Да изживея същия живот, поне още веднъж!“

Дали Ахмед е станал победител в най-трудната игра – живота, както пише в публикацията си, можем само да гадаем.

Ахмед Али сутеньорGlasNews.bg припомня, че въпросният господин, както и негов „бизнес“ партньор, бяха арестувани за трафик на хора с цел сексуална експлоатация. Набирани са жертви от мъжки пол, които са проституирали в различни европейски държави – Англия, Швейцария, Франция, Германия и Дубай (ОАЕ). Там те били предлагани в сайтове за запознанства.

Според запознати, организаторът на кастингите за модели и управител на редица модни агенции, е задържан многократно в 6-то районно в Пловдив за кражби, блудства, педофилия, измами, фалшифициране на документи и фирми, заплахи. „До кога ще продължава тази корупция?“, вайкат се хора, пострадали от скандалните схеми на Ахмед Али.

Бърза проверка показва, че името на попадналият неведнъж в полицейски сводки, през 2016 година се свързва с регистрирането на фирма с предмет на дейност „Набиране и предлагане чрез интернет на кандидати за кастинг чрез електронни съобщения /СМС/, изготвяне на техните професионални портфолиа…“. Година по-късно, фирмата променя седалището си от София в Пловдив. Компанията първоначално е регистрирана с името „Дворец на красотата“, но в периода 2017-2018 няколко последователни пъти името на фирмата се сменя.

Към днешна дата дружеството продължава да функционира и статусът му е активен. Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар