Home » Клюки » Завистта и злобата стигнаха нов световен рекорд в Ергена
Завистта и злобата стигнаха нов световен рекорд в Ергена

Завистта и злобата стигнаха нов световен рекорд в Ергена

Виктор изигра инфарктна за дамите сценка в „Ергенът“. Той остави Алекс последна при раздаването на така желаната роза, което накара всички да мислят, че тя си тръгва. Но всички останаха изумени, че вместо да я изгони той направи мил жест към нея, като й подари не една, а три рози.

Завистта в сърцата на момичетата в имението стана безгранична. Алекс не спираше да се радва на прекрасния жест, което подразни част от останалите красавици и постави началото на нов скандал, като старта му постави разбира се Дениз, която започна с грозни обиди.

 

Гери, ти си много просто същество, казвам ти го от сърце и душа, обърна се тя към Гергана.

Това твоето кречетало там твоя секретарка ли е?, продължи с обидите тя, докато нещата прераснаха в скандал. И останалите не прикриваха завистта си, като Блага отбеляза, че Алекс е получила най-много от всички, гривна, рози и две индивидуални срещи.

Зрителите пък подкрепиха Виктор за избора му.

Браво на Виктор за трите рози!???Тя ги заслужава!Толкова е добра,искрена,възпитана,интелигентна,фина,нежна,мила,умна и много красива жена!❤️Много харесва Виктор и му го показва!❤️Надявам се чувстват да са взаимни и да не намалее интереса му към нея и като знае,че го харесва да я приеме за даденост и да продължават все така напред с LOVE!Много ви се радвам!Страхотни сте!

Злоба злоба злоба, че ще се пръснат определени девойки. Айде сега и Гери била проста таз Дениз що не вземе да си сложи шала на главата и да върви да прави чай, пък Виктория да си ходи в Русия че стана за смях от 10 години в България пък се излага като кифладжийка.

Браво на Виктор, Избора за прекрасната Алекс, беше много истински, на всички лицата им замръзнаха,така заслужават,злобните и двуличните,лицемерните.

Очите не лъжат, Виктор сигурно разбра истината. Късмет.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар