Home » Свят » Жена откри бебенце изхвърлено в снега с бележка
Жена откри бебенце изхвърлено в снега с бележка

Жена откри бебенце изхвърлено в снега с бележка

Недоносено бебе беше намерено изоставено в снега в навечерието на Нова година. Бебето е било увито с бележка от майката, в която обяснява, че не може да се грижи за детето си и не може да си позволи да му купи храна. 

Бебето е било изоставено в картонена кутия в Аляска, САЩ, в студа, когато температурите са паднали до нула градуса. Сигнал за странната находка е подаден около 14 часа на 31 декември, съобщава New York Post.

Според бележката бебето е родено 12 седмици преждевременно, само часове преди да бъде изоставено край пътя. Жителката на Феърбанкс Рокси Лейн е открила бебето, което е било увито в одеялце, и е било живо.

В бележката от майката е било написано, че тя е от „една отчаяна майка„. 

„Роден съм днес, на 31 декември 2021 г., в 6 сутринта. Роден съм 12 седмици преждевременно. Моите родители и баба и дядо ми нямат храна или пари, за да ме отгледат. Никога не са искали да ми причинят това. Майка ми е толкова тъжна да ме изостави. Моля, вземете ме и ми намерете любящо семейство. Родителите ми се молят на всеки, който ме намери. Казвам се Тешон.“

Здравните власти са откарали веднага бебето в близка болница, където е установено, че детето е в „добро здраве“. Жената, която го е намерила, счита, че щом майката му е дала име, значи все пак го е обичала преди да го изостави, пише actualno.com.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар