Home » Клюки » Ето я баровската морска вила на Петкови в Лозенец – редом до известни съседи (Снимки):
Ето я баровската морска вила на Петкови в Лозенец - редом до известни съседи (Снимки):

Ето я баровската морска вила на Петкови в Лозенец – редом до известни съседи (Снимки):

Вече плъзнаха слухове за ранчото на премиерската съпруга, Линда Петкова, в Канада, за което се носят легенди в медийното пространство, но снимки така и не се появиха. Сега обаче стана известен друг апетитен имот на звездното семейство не къде да е, а в най-хубавата част на родното Черноморие.

Припомняме, че Петкови вече откриха летния сезон още на Великден, когато бяха забелязани в морската си къща на брега на Лозенец.

Имотът на премиера е разположен в елитния южен курорт се стопанисва от неговия баща Петко, който замина да „варди“ хасиендата им още в края на зимата, похвали се той във Фейсбук.

Кирил Петков вила море

Снимка: HotArena

Къщата на Петкови се намира в най- апетитната част на Лозенец в близост до дивия плаж“ Корал“, който е любимото място за отдих на семейството, а Кирил от години се бори срещу застрояването там, докато с баща му същност вдигат имоти на същото място в разрез със закона.

През 2018 година кметът на Царево бе разпоредил да се събори една от постройките към къщата на Петков, която влиза в общинска собственост. Въпреки че са спазили нареждането да я разрушат, четири години по-късно на същото място те отново имат импровизиран дървен бар с гледка към вълните, в който се опънали маси и хамаци, на които релаксират необезпокоявано.

Петкови вила Лозенец

Снимка: HotArena

Къщата на премиера на морето е на един етаж и е на първа линия.

Обградена от безкрайна зелена поляна и дива растителност. Целият парцал е заграден с бариери, а наоколо вили имат много техни семейни приятели. Около хасиендата на Петков са засети рози и други храсти.  На метри от нея се намира луксозната хотелска резиденция на сочения за кокаинов крал Евелин Банев – Брендо, в която през лятото се събира целият роден хайлайф.

Брендо и Петков от дълги години са комшии в Лозенец,

защото още след прибирането си от Канада премиерът и баща му се сдобиват с парцела си в курорта.  Преди да влезе във властта, министър-председателят задължително изкарвал поне месец от лятната си ваканция там. И досега семейство продължава да посещава вилата си вкупом, като за последната ваканция за Великден там отсъства единствено най-голямата им дъщеря Ванеса, която учи Щатите.

Ако Петкови решат да продават морския си имот могат да спечелят от 200 до 500 хиляди евро, тъй като цените на парцелите там са изключително високи и се харчат като топъл хляб, пише „Ретро“.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар