Home » Life Story » Ето колко щастлива е „Феята на любовта“ – Наталия Симеонова, след като напусна България /СНИМКИ/
Ето колко щастлива е "Феята на любовта" - Наталия Симеонова след като напусна България /СНИМКИ/

Ето колко щастлива е „Феята на любовта“ – Наталия Симеонова, след като напусна България /СНИМКИ/

От години не сме чували нищо за някога изключително популярната водеща Наталия Симеонова . Нарекоха я „феята на любовта“ заради ангелските ѝ руси къдрици и популярното предаване „Море от любов“, което се превърна в нейна емблема.

По-късно обаче кариерата на Симеонова позападна и тя съвсем се изгуби от екрана и медиите.

Оказа се, че журналистката е решила да напусне България и изобщо не съжалява за решението си. Кракът ѝ вече близо година не е стъпвал на родна почва.

Някогашната звезда на бТВ окончателно се е настанила във Флорида, в дома на мъжа си – Денис Ризов, и не смята да се връща у нас.

Наталия Симеонова Флорида

Снимка: Инстаграм

Далеч от родината славната водеща на „Море от любов“ живеела много по-спокойно, защото никой не коментирал нито личния й живот, нито външния й вид. Денис също се чувствал по-добре в САЩ, отколкото в България, но дъщеря им Виктория се е закотвила у нас в опит да прави музикална кариера. Наталия замина за Тампа, Флорида, още в началото на миналото лято.

От тогава до сега тя живее там като принцеса в компанията на любимия си мъж. За проблемите на двойката се говори много отдавна.

Музикантът и тв звездата се разделиха преди повече от 15 години, като и двамата през това време са имали връзки с други хора. Но така и не са се развели. Денис винаги е твърдял, че за него е все едно дали по документи е женен, или разведен. Наталия пък никога не е крила, че нейният съпруг е любовта на живота й и смята да го чака до смъртта си, стига да има дори минимален шанс да се събере отново с него.

Наталия Симеонова днес

Снимка: Инстаграм

През всичките тези години на раздяла двойката успя да съхрани добри отношения и не създаде нито един публичен скандал, пише „Уикенд“.

„Няма да се върна в България!“, категорична е пухкавата блондинка. Животът в дома на Денис й се отразил много добре. Още преди да замине, тя бе започнала да отслабва след като години наред не спираше да пълнее.

От снимките, които публикува в социалните мрежи, личи, че е запазила здравословните си навици на масата, което се отразява добре и на външния й вид. Усмихната, ведра и с неизменните слънчеви очила – такава е Наталия днес.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар