Home » Здраве » Ето как се пие овесена вода за отслабване: Действа толкова бързо, че ще си купувате нови дрехи след седмица!
Ето как се пие овесена вода за отслабване: Действа толкова бързо че ще си купувате нови дрехи след седмица!

Ето как се пие овесена вода за отслабване: Действа толкова бързо, че ще си купувате нови дрехи след седмица!

Отслабването може да бъде истински кошмар, ако не знаем как да го постигнем ефективно, без при това да е необходимо да полагаме много усилия

Процесът на отслабване в своята същност представлява приемането на правилните храни, които са здравословни и с ниско съдържание на мазнини и захар.

Много хора, които се стремят да постигнат тази цел, правят всичко възможно, опитват всякакви рецепти, диети и дори нови методи и упражнения за постигане на тази цел, обаче често тези усилия не дават резултат и хората в крайна сметка се отказват.

Вероятно четете това, за да научите как да отслабнете бързо и ефективно, без да се налага да се потите денонощно в залата. Е, имаме за вас една вкусна напитка за отслабване, която е питателна и ще ви помогне да загубите излишните килограми.

Днес от Е-новини искаме да поговорим с вас за овесената вода, която може да ви помогне да отслабнете лесно и просто, тъй като тази храна е богата на фибри и е много хранителна.

Това мощно средство ще ви помогне да подобрите здравето си и в същото време да отслабнете, тъй като подобрява храносмилането и помага за освобождаването на храносмилателни киселини, които намаляват апетита и също така спомагат за бързото изгаряне на калории в тялото ни.

За да си направите овесена вода за отслабване , ще са ви необходими следните съставки:

1 чаша овесени ядки или овесени трици
2 литра вода

Приготвяне:

Сложете и двете съставки в блендер и разбъркайте, докато получите напълно хомогенна смес, а ако искате, можете да добавите 2 супени лъжици мед.

След това сложете коктейла в хладилника.

отслабване с овесена вода

Приемане:

Всяка сутрин можете да пиете чаша от този коктейл, а също и преди всяко хранене, така че да се заситите и да не приемате прекалено много храна на едно ядене и между храненията, което една от основните причини да наддавате на тегло.

Надяваме се тази информация да ви помогне да отслабнете!

Източник: За Жената

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар