Home » Клюки » Ето как мъжът на Славена Вътова я глези, след като се събраха отново (Видео + Снимки):
Ето как мъжът на Славена Вътова я глези след като се събраха отново (Видео + Снимки):

Ето как мъжът на Славена Вътова я глези, след като се събраха отново (Видео + Снимки):

Красивата и атлетична Славена Вътова, която според слуховете преживя период на отчуждение от съпруга си, финансиста Юлиян Цолов, сега отново е най-щастливата и глезена жена.

Очевидно двамата са намерили път към себе си или поне са решили да си дадат втори шанс и да заздравят семейството си.

Припомняме, че Цолов излежа 4-годишна присъда за борсови измами в Америка. Той пък, според слуховете, е простил изневярата на бившата манекенка с младия политолог Слави Василев и сега двамата отново са щастливо семейство заедно с двете си деца.

Или поне така изглеждат отстрани – за което Вътова определено много се старае, съдейки по постовете и видеата, които качва в профила си в социалните мрежи. Вторият шанс, който са си дали двамата, явно е налице.

Бари къщички

деца Бари

Снимки: Инстаграм

От видеото и снимките разбираме, че звездното семейство е на почивка в Бали и се радва на невероятни гледки и лукс. В краткото видео на Славена в Инстаграм виждаме, че фамилията е отседнала в луксозен хотел, в стая със собствен басейн и невероятна гледка. Двете малки сладурани пък са посрещнати от два сладки плюшени заека, които ги чакат на оправените им легълца.

Бари крепост

дете плюшено зайче

жирафи

Снимки: Инстаграм

Припомняме, че „Мис България 2006“ и Юлиян Цолов се залюбиха през 2013-та, малко след като финансистът се прибира в България след излежана присъда за борсови измами в Щатите. Ожениха се две години по-късно, докато манекенката бе бременна с първата си дъщеря Ема, а през 2017-та роди и второто си дете Ана.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар