Home » Любопитно » Ето го двойникът на Зеленски в България! Какво мислите, приличат ли си? /СНИМКА/
Ето го двойникът на Зеленски в България! Какво мислите приличат ли си? /СНИМКА/

Ето го двойникът на Зеленски в България! Какво мислите, приличат ли си? /СНИМКА/

Украинският президент поразително прилича на виртуоза с цигулка Атанас Славов, както е истинското име на българския музикант, забеляза „България Днес“.

Еднаквостта е открита и от самия Мравчо, който признава, че случайно се натъква на приликата. Нещо повече – Мравчо и Зеленски се обличат почти по един и същ начин, като за тях е характерно зеленото камуфлажно облекло.

Украинският президент свали официалните костюми след началото на руската инвазия, а Славов залага на по-спортни одежди, докато е на почивка сред природата.

Българският двойник на ЗеленскиМравчо е един от най-добрите музиканти в България, докато Зеленски е едни от най-популярните световни лидери и всеки ден е в информационния обмен заради войната. Българинът е родом от Сливен, а президентът на Украйна – от Кривой рог.

Друга съществена прилика е, че и двамата са свързани с шоубизнеса. Мравчо свири на цигулка, забавлява купонджии и прави невиждано шоу. Безспорен връх в изявите му е легендарният кючек „Кербала“, където солото на цигулката и до ден днешен се помни от меломаните, макар че оттогава минаха повече от 18 години.

А преди да стане президент, Зеленски беше комедиен актьор. Набира популярност с някои от скечовете си, като в един от тях той и няколко негови колеги свалят панталоните и се правят, че свирят на пиано с част от тялото си, различна от ръцете им.

По-късно печели украинската версия на „Танцувай със звездите“ през 2006 г. А най-голяма популярност печели безспорно с ролята си на учителя президент в „Слуга на народа“.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар