Актуални новини
Home » Клюки » Ето в каква резиденция се самоизолираха Кирил Петков и Лена Бориславова
Ето в каква резиденция се самоизолираха Кирил Петков и Лена Бориславова

Ето в каква резиденция се самоизолираха Кирил Петков и Лена Бориславова

Разкриха къде се е изолирал премиерът на България.

Кирил Петков въведе нова промяна, този път по отношение на резиденция „Лозенец“. Оказва се, че той е първият премиер, който ползва сградата, за да се настани там, въпреки заповедта, приета от Министерството на отбраната, пише „Трибюн“.

В документа, с който по всичко личи Петков не се е запознал изрично е написано, че резиденция „Лозенец“ и залите й се ползват за мероприятия на Министерството на отбраната и Българската армия. Когато е свободна, тя може да бъде наемана от частни или юридически лица срещу сключване на договор и плащане на наем.

Единственият начин за предоставяне на резиденцията на премиер, президент и председател на Народното събрание е провеждането на протоколни мероприятия в изпълнение на държавната политика.

Явно обаче локацията се е харесала на Петков и вместо да отиде в Бояна, която резиденция е на разположение на Министерски съвет, той и Лена Бориславова са решили да се карантинират в тази на Министерството на отбраната. Остава въпросът дали Стефан Янев е подписал и разрешил това карантиниране и ползване на резиденцията, въпреки изричната заповед за нейното ползване?

От видеообръщението, което Петков пусна по-рано става ясно, че той ползва не само кабинетите, но и залите на резиденцията.

Твоят коментар
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар