Home » Клюки » „Ергенът“ май си избра жена, останалите полудяха!
"Ергенът" май си избра жена останалите полудяха!

„Ергенът“ май си избра жена, останалите полудяха!

„Ергенът“ продължава и този четвъртък и петък от 21:00 ч. В четвъртък вечер (31 март) зрителите ще станат свидетели на поредната индивидуална среща на Виктор с една от дамите, претендентки за неговото сърце.

В имението ще настъпи смут, след като поканата за романтичен пикник на брега на морето е за участничка, която вече е имала индивидуална среща с първия „ерген“ на България.

Виктор за първи път ще се осмели да засвидетелства чувствата си със скъп подарък за избраницата си, а това неминуемо ще разрази същинска буря в тихия залив на имението. Обидите и нападките от страна на останалите участнички ще станат причина дамата да поиска да си тръгне от имението, но дали ще го направи, или ще събере сили, за да отвърне на удара, зрителите ще разберат само в „Ергенът“ по bTV.

На вечерния коктейл предстоят откровения, които ще оставят Виктор безмълвен, а една от претендентките ще се осмели да го обвини в „изневяра“. В края на вечерта предстои поредната Церемония на розата, след която още една от дамите ще трябва да се сбогува с Виктор.

В петък вечер предстои поредната забавна групова среща. Виктор ще организира футболен двубой за момичетата на „Фетие Арена“ – мястото, където легендите от един от топ отборите в света „Пари Сен Жермен“ провеждат своите летни лагери. Дамите ще бъдат разделени на два отбора – „Реал Фетие“ и „Динамо Гьокче“, а победителките ще спечелят невероятен следобед с удивителна средиземноморска кухня в компанията на Виктор.

Зрителите ще станат свидетели и на първата извънредна ситуация в имението. Наум ще прекъсне сутрешната рутина на момичетата и ще им даде 15 минути, за да се подготвят за инфарктна среща с Виктор, след която още една от дамите ще трябва да напусне имението.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар