Home » Скандално » Ергенът: Една от участничките обърна всичките ми представи за нея
Ергенът: Една от участничките обърна всичките ми представи за нея

Ергенът: Една от участничките обърна всичките ми представи за нея

Главният герой в романтично риалити предаване по водеща наша телевизия разкри пикантни подробности за момичетата около него.

По време на снимките на „Ергенът“ ми беше много трудно да жонглирам между емоциите на момичетата, които се променяха буквално за секунди. Това каза Виктор Стоянов – Ергенът пред Novini.bg.

Адаптирах се и правех каквото мога, така че да ги предразположа, да ги накарам да се чувстват добре. Откровено казано, не успявам винаги да гледам предаването. Разбирам до къде е стигнало излъчването от хората, които ми пишат и които ми задават въпроси защо съм казал това или съм направил онова, каза още той.

Стоянов отбеляза, че никога не му е било лесно да реши коя дама да напусне формата.

Опитвам се винаги да взимам най-обективното и правилно решение. Всяка от тях е различна. Всяка от тях има и страни, които ми харесват, и такива, които не ми допадат. В момент като този е изключително трудно, виждайки всички тях застанали срещу мен, втренчили погледи в мен, да взема решение. Опитвах се да взема най-доброто за себе си решение. Колкото и егоистично да звучи, все пак аз съм там, за да намеря своята половинка и се опитвах, уточни още Стоянов.

Реалити звездата коментира, че предаването го е научило да изслушва хората.

В реалния живот ми е много трудно да запазя фокус и интерес върху нещо, което не ме е грабнало веднага, но там се научих, че това може би не е най-правилното. Първото впечатление лъже, поне при мен лъже. И човек, който може би ми се струва по един или друг начин по-далеч от мен самия, впоследствие преобръща представите ми за себе си, което е много приятна изненада, добави още той.

Виктор Стоянов отбеляза, че е променил мнението си за някои от участничките, но е било свързано с поведението и отношението им по време на снимките на предаването.

Аз не следя всички епизоди на предаването, от време на време попадам на някакви откъси от ситуации и те отговарят на впечатленията, които вече съм си взел за тях. Така че в момента не ме изненадват по никакъв начин. Смея да твърдя, че съм успял да ги опозная. Когато започна предаването в началото си мислех дали не съм бил заблуден. Изпитвах огромно любопитство към това да видя дали изводите, които съм си направил, са верни. Това, което съм си мислел и това, което съм опознал от тях, е точно това, което виждам, посочи още Стоянов.

По думите му е напълно възможно в реалити формат като „Ергенът“ да намериш истинската любов.

Сещам се за една конкретна участничка, с която в началото много малко комуникирах. Първо беше ми трудно, другите проявяваха по-голямо внимание и интерес към мен и желание да си общуваме. Почти не говорих с нея. Но впоследствие тя преобърна представата ми за себе си, уточни още Ергенът.

Виктор Стоянов заяви, че е запазил всички подаръци, които е получил от участничките в предаването.

Майката на Виктор разкри най-големите му тайни

Ергенът допълни, че личната му суета е нещото, което го мотивира да тренира и поддържа добра физическа форма.

Суетата ми ме мотивира. За мен външният вид е нещо изключително важно. Може би звучи повърхностно за някои хора. Но е най-простият пример, който мога да дам. Ако не изглеждах така, едва ли щях да бъда в Ергенът. Определено личната ми суета ме тласка всеки ден да ходя да тренирам, допълни още той.

В момента Виктор Стоянов се занимава активно с пеене и свирене на пиано.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар