Home » Клюки » „Ергенът“ Виктор Стоянов ще учи мъжете как да печелят женските сърца
"Ергенът" Виктор Стоянов ще учи мъжете как да печелят женските сърца

„Ергенът“ Виктор Стоянов ще учи мъжете как да печелят женските сърца

Последният епизод на най-коментираното шоу в България, „Ергенът“, бе излъчен в петък, но интересът около Виктор Стоянов и участничките, които се състезаваха за сърцето му, не стихва.

Всеки ден научаваме нови подробности около тях, а малко след финала, когато избра рускинята Виктория Капитонова, Виктор сподели в шоуто на Цитиридис, че е подхванал поредното си предизвикателство.

Предстои да издаде книга, в която е застъпена темата за отношенията между мъжете и жените и как господата да бъдат джентълмени и да подхождат правилно към дамите. В наръчника си Стоянов описва етикет, кое е най-доброто начало за разговор и всичко около запознанствата. Книгата все още няма заглавие и все още е в процес на създаване.

В разговора Цитиридис зададе въпрос, който дълго време вълнуваше зрителите на „Ергенът“, а именно дали наистина Виктор е записан в бюрото по труда.

Стоянов категорично отговори, че тази информация е вярна и не се срамува ни най-малко, тъй като за него това е нещо нормално. Бившият фитнесинструктор призна, че живее добре в малък, скромен апартамент, с което побърза да успокои зрителите.

Стоянов сподели още, че не би участвал в противоположната версия на предаването „Ергенът“, в която 22 мъже се състезават за любовта на една жена, пише iwoman.bg.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар