Home » Клюки » „Ергенът“ Виктор Стоянов подкоси краката на фенките с неподозиран талант (ВИДЕО)
"Ергенът" Виктор Стоянов подкоси краката на фенките с неподозиран талант (ВИДЕО)

„Ергенът“ Виктор Стоянов подкоси краката на фенките с неподозиран талант (ВИДЕО)

Едва ли има човек у нас, който вече да не е чувал името Виктор Стоянов. Риалитито “ Ергенът “ го изстреля директно в звездна орбита и от никому неизвестен фитнес-инструктор и бивш гребец той се превърна в най-желания мъж на България. 

За него се бориха 22 дами, а Виктория Капитонова победи всички и грабна последната роза.

За съжаление, Ергенът сподели, че нещата между тях не са се получили и може би в момента той още е в търсене на истинската си любов.

Виктор и Виктория Ергенът

Освен замайващо джентълменско поведение Виктор има и друг неподозиран талант, който до този момент умело криеше. Е, едно участие във вечерното шоу на Николаос Цитиридис го разкри и ето, че сам си призна.

Виктор Стоянов може и да пее, и го демонстрира на участието си при Цитиридис точно на 14 февруари. В изпълнението му бе вложено много старание и предварителна подготовка.

След излизането си от предаването Ергенът проговори и за този свой талант, като каза, че ходи на уроци по пеене и желае да се усъвършенства в тази посока. Разкри още, че взима и уроци по пиано едновременно с пеенето.

Виктор Стоянов

„Вие ме вдъхновихте да започна да взимам уроци по пеене. Не съм съгласен, че изпълнението ми беше добро. Знаех, че въобще не мога да пея. Не съм особено редовен на уроците по пеене. Започнах и уроци по пиано“, сподели той.

Е, харесва ли ви изпълнението му?

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар