Home » България » Емануил Йорданов: Борисов влезе в ГДНП сякаш е дискотеката на Коцето в Студентски град
Емануил Йорданов: Борисов влезе в ГДНП сякаш е дискотеката на Коцето в Студентски град

Емануил Йорданов: Борисов влезе в ГДНП сякаш е дискотеката на Коцето в Студентски град

Задържаният Борисов влиза в сградата на Националната полиция така, както се влиза в дискотеката на Коцето в Студентски град. Ръцете му са в джобовете на дънките. Това заяви в предаването „Денят на живо“ по Nova News адвокатът и бивш вътрешен министър Емануил Йорданов.

Той посочи, че не е виждал документите за задържанията на Борисов, Горанов и Арнаудова и добави, че дали арестите са били законни, трябва да определи съдът.

„Божков би трябвало да бъде разпитан като свидетел. Ако се установи, че е извършил престъпление, би трябвало да е привлечен като обвиняем. Скептичен съм, че от това дело ще излезе нещо.

Съдбата му ще е като на това за Мишо Бирата, АМ „Хемус“ и други подобни. Ако действително Божков е изнудван, не мисля, че е уязвим, а по-скоро е пострадал от престъпление“, коментира Йорданов.

Той коментира и новината, че Спецпрокуратурата проверява депутата от „Възраждане“ Елена Гунчева за престъпление против републиката. По думите на Йорданов това не е „перспективна дейност“.

Според адвоката работата на прокуратурата е била политизирана от момента, в който Бойко Борисов е назначил Сотир Цацаров за главен прокурор.

Според Йорданов там работят и кадърни хора, но за съжаление виждаме не тях на преден план.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар