Home » Life Story » ЕКСКЛУЗИВНО: Чуйте разказ от българската майка, чието дете е отвлечено във Франция (ВИДЕО)
ЕКСКЛУЗИВНО: Чуйте разказ от българската майка чието дете е отвлечено във Франция (ВИДЕО)

ЕКСКЛУЗИВНО: Чуйте разказ от българската майка, чието дете е отвлечено във Франция (ВИДЕО)

Първи публичен разказ от българската майка Златка Андонова, чието дете Пламен е отвлечено от френските власти.

Видеото е предоставено ексклузивно за „Евроком“ от Цвети Тронвил, която разказа пред нас тъжната история на Златка, която се бори за детето си, отнето без документ и тихомълком.

Във видеото Цвети Тронвил пита Златка Андонова дали Министерството на външните работи на България й помага, за да върне обратно детето си, което й е отнето след становище, на хвърчащ лист – без документи, че не може да полага необходимите грижи за детето.

„Те ми казват, че мога два пъти в седмицата да го виждам, но не казват за колко време. Както и, когато го виждам, трябва да поискам разрешение. Трябва предварително да звъня и да ги моля за среща. МВнР не контактува с мен“, каза Андонова.

„Не ми дадоха никакъв документ. Няма никакъв такъв документ, ако имах, с удоволствие щях да го покажа и да заявя, че те са прави. Още по време на лечението след раждането ми казаха от болницата, че нямат право да ми дават никаква информация, чак когато ме изписаха. Не умея да лъжа“, каза още Златка Андонова.

„Аз съм със зрителен проблем. Аз включвам автоматичен диктофон, защото не виждам добре, но не ме обиждайте и не твърдете неща без да ме познавате“, коментира още Златка.

Източник: Евроком

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар