Home » Клюки » Евгени Минчев с разтърсващи факти за живота на Ружа Игнатова
Евгени Минчев с разтърсващи факти за живота на Ружа Игнатова

Евгени Минчев с разтърсващи факти за живота на Ружа Игнатова

Лорд Евгени Минчев изнася разтърсващи факти от живота на най-издирваната жена в света в новата си книга „Ружа Игнатова – измамница или жертва“.

От книгата, посветена на скандалната криптокралица, става ясно, че тя не е родила единственото си дете Давина, а то е износено от сурогатна майка, което е забранено в България, съобщава „Галерия“.

„Ружа купи къща в Созопол, като част от организацията и публикациите се паднаха на мен. Роди се дъщеря ѝ – Давина, по слухове, родена от украинска сурогатна майка. Давина, а и изобщо дете, беше мечта на Игнатова. Споделих възторга и когато цялата къща беше осеяна с бродирани възглавнички с името на дъщеря ѝ, бяха направили дори трилитров парфюм с нейното име.

Давина се казваше и яхтата, която ни чакаше за първото парти в залива на Созопол. Няколко етажа лукс, като само на последния имахме право да обитаваме тя, нейните мистични съдружници и една моделка, чието име ще се въздържа да спомена. На долния етаж пя Азис, на нашия – Преслава, с която си разменихме шапките в истинския смисъл на думата. Прекрасен приятел, певицата ме покани да изпълним дует в чест на Ружа и аз го направих без много подкани.

Помня, че на тази палуба всички трябваше да сме без обувки. Аз си останах с обувките и бях гледан от съдружниците ѝ странно. Споменатата моделка са опитваше да сваля преди време приятеля ми – мистър Англия, и оттогава беше в „черния“ ми списък. Една от асистентките на домакинята дойде при мен с молба от нейно име да се сдобря със скандинавката и да си правим компания. Можех да си позволя това великодушие и го направих. Синът ѝ не се отлепи от мен, но това е друга тема“, разказва Минчев в книгата си.

„На следващия ден бях водещ на събитието в новооткрития дом и разполагах със сцена, микрофон и проминентна публика. Пя звездата Бебе Рекса, последвана от млада българска певица, което име ще премълча заради възникналия позор. Когато Ружа чу първата песен от репертоара ѝ, в компанията на своя съпруг, свекърва, майка, баща и брат, тя ме помоли НЕЗАБАВНО да я сваля от сцената. Трудно е да се обясни как колеги могат да влязат в подобни отношения и категорично отказах да сваля певицата.

Ружа изтича с нейната тъмносиня атлазена дълга рокля, пресегна се от сцената и изкрещя – „Махай се от тук“. Дълго време успокоявах изпълнителката в подобието на гримьорна, а после танцувахме диво и без задръжки“, разказва още лорда.

„Вечерта беше копие под индиго на баровско парти в Миконос. Група добре изглеждащи младоци ме наобиколиха. Разговорихме си и се оказаха част от One coin екипа на Ружа. Изглеждаха нахъсани, долавях чуждоезичен намек в говора им, очевидно момчета завършили навън или просто прекалили с говоренето на английски. В няколкото басейна ликуваше доброто настроение, хора се хвърляха в тях с дрехите си, музиката огласяше морето, над което беше самият дом. Беше ми позволено да го разгледам отвътре и впечатлението беше за лукс, поръчван наедро.

Тихият и любезен Бьорн само ми показваше бродираните възглавнички с името на Давина. На закуска, около басейна, с непознато високомерие на масата присъстваше гадател, изповедник или астролог, който казваха – бил много важен за Ружа. Вслушвала се във всичко, което ѝ казвал. Аз пък се надсмивах вътрешно на токата на колана му, изобразяваща логото на Гучи.

Асистентките на Игнатова бяха едни от малкото възпитани девойки и с класа, които познавам и до днес. Те пръскаха сияние наоколо и изглеждаха компетентни. Родителите на Ружа ми се сториха добродушни и семпли хора. Баща и сам си правеше алкохола и изглеждаше доволен от това. Ружа беше взела неговия матов тен, само че в обстоятелствата на истинска женска красота, която се открои още повече, когато отслабна“, пише той.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар