Home » Клюки » Ева от „Тоника“ неузнаваема! Зрители: Коя е тази жена?
Ева от "Тоника" неузнаваема! Зрители: Коя е тази жена?

Ева от „Тоника“ неузнаваема! Зрители: Коя е тази жена?

Коя е тази жена? Това се чудеха зрители при едно от последните тв гостувания на Ева Найденова от „Тоника“ в родна кабеларка.

Родената в Айтос певица е пуснала коса до раменете и това е причината малцина да успеят да я разпознаят, забеляза „Уикенд“. Найденова цял живот е била с къса прическа, която варираше от кестенява до светло русо, но никога не е била със сегашната си визия. Ева наистина изглежда сякаш е друг човек.

От началото на годината естрадната легенда е сменила два цвята – първо е била кестенява, а после почти бяло русо. Талантливата певица загуби мъжа си Гого Найденов преди 8 години и това промени живота й. Тя се върна да живее в родния си Айтос, където се радва на спокойни дни и липса на светска суета.

„Аз ще си остана „Ева на Гого“. Ако беше обратното, щеше да си остане „Гого на Ева“. Колкото времето минава, толкова по-тежко ми става за загубата на Гого. Как се промени животът ми след него? Как… Без него аз съм половин човек. Защото ние двамата бяхме един организъм. Сега все едно половината съм отрязана. Но благодарение на Господ и на семейството ми, на сина ми, успявам все още по някакъв начин да се справя“ – призна 69-годишната изпълнителка от славната „Тоника“.

Ева от ТоникаПочитателите й смятат, че тя е направила трансформациите във външния си вид или за да не е толкова разпознаваема, или защото е имала нужда от промяна след всичките нещастия, които й се случиха. Ева неведнъж изпада в сложни житейски кризи, но никога не губи присъствие на духа.

Припомняме, че само преди 4 месеца Ева погреба майка си, която си отиде на 90-годишна възраст. Певицата почти не напускаше дома им в Айтос, където се грижеше денонощно за болната си родитела, която страдаше от деменция. В това състояние Ева я гледаше повече от 5 години.

Загубата на майка й смаза силната певица, която още повече се затвори в себе си, но днес се опитва да гледа философски на живота, да се крепи заради близките и сина си. Дълго време тя бе загърбила своя личен и професионален живот в името на Гого, а след това се посвети изцяло на майка си. Именно за да има пари за лечението й, тя влезе във „ВИП Брадър“ преди няколко години.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар