Home » България » Д-р Симидчиев: Учебната година ще започне дистанционно
Д-р Симидчиев: Учебната година ще започне дистанционно

Д-р Симидчиев: Учебната година ще започне дистанционно

„Ако гледаме тенденцията, то учебната година почти сигурно ще започне дистанционно“. Това заяви в ефира на „Нова телевизия“ пулмологът д.р Александър Симидчиев.

„Ако не правим нищо след тази вълна, ще има и следваща. Имаме една четвърт на случаите от най-високата вълна, която сме имали досега. Имаме сериозен ръст на заразените, две от областите са в червено. Малко време ни остава и другите да са.

Това, което трябва да направим е – да спазваме мерките. На морето мерки има, но не се спазват. Когато имаме нестабилна политическа ситуация, хората не можем да се обединим, за да съхраним общността ни“, обясни той, цитиран от „Факти“.

Когато живеем в общност, трябва да се съобразяваме с някои правила, заяви той по повод работата на заведенията на 100% за ваксинирани.

Трябва като общност да решим, че ще се съобразяваме с елементарните неща и да не допускаме фалшиви сертификати. Пулмологът е на мнение, че иначе ще спрат да признават сертификатите ни в чужбина и няма да можем да пътуваме.

На въпрос дали има ръст на заболели деца и тийнейджъри, той заяви, че имат данни от САЩ, но за България такива данни нямат.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар