Home » Клюки » Дъното! Джорджано се пусна за $10 в сайт за възрастни
Дъното! Джорджано се пусна за $10 в сайт за възрастни

Дъното! Джорджано се пусна за $10 в сайт за възрастни

Хит гурото Джорджано се е появил в еротичната платформа „онли фенс“, където известни жени, но и мъже от цял свят предоставят разголено и дори порнографско съдържание срещу заплащане.

Сайтът е известен с това, че голяма част от кадрите в него са за възрастни, макар това да не е единствената му целенасоченост. Мирослав Стоянов, както истинското име на изпълнителя на вечния хит „Отиваме на купон“, е обявил, че предлага удоволствие и още нещо, за хората които посетят профила му. Това може да се случи едва когато се плати абонамент от 10 долара за всеки месец. Не е задължително снимките да са еротични.

Популярни българи, напр. Андреа и Анн Джи се пускат леко разголени без да прекрачват границата на благоприличието. Какви точно кадри е качил Джорджано не успяхме да установим.

Напоследък певецът, който се превърна в интернет сензация с авторските си песни и нискобюджетни клипове е изчезнал от музикалната сцена. Джорджано се отдаде на туризъм и често си пуска снимки от различни туристически точки в страната.

Вероятно с регистрацията в световната платформата отново иска да привлече вниманието към себе си. Феновете му буквално пощуряха по новото начинание и профилът му като лавина започна да споделя в социалните мрежи.

Всеки е готов да плати скромните 10 долара, за да види с очите си какво ще им предложи като кадри техният любимец, писа „България Днес“.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар