Home » Коментари » Добро утро Зелен на ски, ОРЪЖИЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИДИТЕ САМО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН
Добро утро Зелен на ски ОРЪЖИЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИДИТЕ САМО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН

Добро утро Зелен на ски, ОРЪЖИЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИДИТЕ САМО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН

Добро утро Зелен на ски

Добро утро министро на външните работи. Твоето име не смея да го разделя на срички, че се получава нещо неприятно.

ОРЪЖИЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИДИТЕ САМО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН

Доколкото знам и чета от позволените ни медии и източници, САЩ ще ви финансират с оръжие за близо ТРИ милиарда зелени хартийки. Не съм си го измислил аз, така пише.

Тогава за чий ви е оръжие от България?

Това, което го искате от нашата страна не е нищо друго освен опит и желание да въведете България в гнусната ви игра, но в никакъв случай не е искане за помощ.

Ако САЩ, НАТО и ЕС не ви бяха обещали оръжейно финансиране и милиарди евро и долари, иди-дойди. Но хем едното, хем другото, това е само опит за въвличане на други държави във война.

Мога да ви посоча едно местенце откъдето да напазарувате оръжие, колкото си щете – АФГАНИСТАН. САЩ се изтеглиха от тази страна и оставиха на талибаните оръжие за милиарди. Купете си с американските и европейските помощи оръжие от тях.

Между другото, нали Зелен на ски каза, че България е следващата цел на Русия? Е, ако ви дадем и малкото което имаме, тогава с какво ще се браним като ни погне Русия? Значи вие не мислите за нас при евентуално нападение от руснаците, а искате да сме оголили задниците си. Както искате да сме съпричастни към вас, бъдете и вие така съпричастни към нас. Това оръжие ни трябва повече от колкото на вас, предвид вашите твърдения, които съм прочел по позволените ни медии и източници.

Затова, разчитайте на оръжието, което ще ви дадат от САЩ, НАТО и ЕС или на парите, които ще получите от тях.

Ей, и се пазете, че разбрах, че скоро ще ви изкарат с краката напред от „Азовстал“. Пазете и наемниците и западните военни, които се крият зад цивилни хора в завода. Сега, може и да не ви изкарат с краката напред, защото съм чул също, че руснаците ще направят от „Азовстал“ крематориум. Ама сега, каквото дойде.

Приятно оръжейно пазаруване и не забравяйте, че талибаните имат азиатски традиции в търговията – обичат да има пазарлък, иначе се обиждат.
Утрепки такива…

Поздрави: Мажд Алгафари

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар