Home » Скандално » Динко: Тръгвам към границата
Динко: Тръгвам към границата

Динко: Тръгвам към границата

В цялата житейска драма на хиляди хора Динко отново намери възможност да лъсне представата за себе си като за мачо и се закани на мигрантите като изказа твърдения, които по-скоро клонят към сферата на фантазиите, самовнушенията и пиара.

Динко вярва, че Борисов е спирал мигрантите по границата.

„Когато Борисов беше на власт по някакъв начин ги спираше. Аз също съм обикалял по границите и съм ги спирал. Потокът стана слаб и спрях. Но като гледам какво се случва май ще започна пак.

Така коментира Динко Вълев, по-известен като “ловецът на бежанци”, ситуацията с мигрантите от Афганистан, предаде Кмета.бг и Факти.

“Край Драгоман една баба ми звънна притеснена, че влезли в градината, обрали всичко… Днес сутринта разбрах, че е починала. Това се случва ежедневно в най-различни хора и семейства”, отбеляза той.

По думите му е много лошо състоянието на мрежата по границите и има много наплив.

“Те представляват жива верига, когато мине един от някъде и по вайбър и месинджър си предават къде е безопасно, контактуват постоянно, пускат си GPS-а”, обясни Динко.

Според него те трябва да се върнат там откъдето са дошли и да не използват България като транзитна страна.

“Ще се върнат като се направят граждански отряди. Като изчезнат 10-тина афганистанеца и другите ще знаят, че не трябва да се минава от там”, смята той.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар