Home » Коментари » Димитър Стоянов: Трифонов си е въобразил, че е мутра и е решил да респектира хората
Димитър Стоянов: Трифонов си е въобразил че е мутра и е решил да респектира хората

Димитър Стоянов: Трифонов си е въобразил, че е мутра и е решил да респектира хората

„Действителността на статуквото до толкова ни е деформирала, че политическата ни класа изпада в ежедневен алогизъм! Не, не говоря за Борисов и ГЕРБ, те са продукт, не причина!“, това пише разследващият журналист от сайта bird.bg Димитър Стоянов в профила си във Фейсбук.

„Онзи индивид Трифонов си е въобразил, че е мутра и е решил да респектира хората, които изобличават неуспелия му кандидат-вътрешен министър! Не можа да събере дори посредствен, но приемлив екип, а очаква да спечели изборите?“, чуди се журналистът.

„От друга страна Христо Иванов очаква електоратът на ГЕРБ да отхвърли Борисов и да го подкрепи в отстраняването на Гешефт? Излишно е да подчертавам, че благодарение само и единствено на последния Борисов не е подсъдим например!

От трета страна Корни се държи като спасител на нацията, а всъщност дори левите не я разпознават като своя. Дето се вика, те в селото не я искат, тя за поповата къща пита!“, коментира Стоянов.

Боже, дано Европейската прокуратура се самосезира по сигнал срещу Борисов и Пеевски, защото сме загубени! Естествено, това не е решение, ама каква друга утеха имаме?

„Каквото ни е обществото, такива са ни политиците, такова ни е правосъдието и журналистиката! Ние сме нация от лунатици, егоцентрици и корумпета!“, завърша коментара си Димитър Стоянов.

Факти бг

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар