Home » Клюки » Джулиана Гани си ремонтира носа. Коментар: Другия път си оперирай мозъка, той ти е по-спешен!
Джулиана Гани си ремонтира носа. Коментар: Другия път си оперирай мозъка той ти е по-спешен!

Джулиана Гани си ремонтира носа. Коментар: Другия път си оперирай мозъка, той ти е по-спешен!

Силиконовата миска Джулиана Гани си ремонтира носа за пореден път. Блондинката се подложи на поредна ринопластика, а в момента се възстановява с компреси от лайка, които да намалят отока и синините.

За интервенцията си красавицата призна с видео в социалните мрежи. Първоначално тя се показа само с лепенки, сгyшила се в новия си любим. „Здравейте, включваме се от Мелмак“, шегува се половинката на Джулка и не пропуска да я покаже отблизо.

Моделката позира с превръзка на носа й компрес от лайка на окото и както самата тя казва, той е много важен за по-бързото и възстановяване в момента.

Няколко часа по-късно Гани призна, че е правила ринопластика преди дни при д-р Николай Георгиев, който е съпруг на певицата Елвира Георгиева. Тя сподели кадри от операцията на носа си, в които д-р Георгиев обяснява, че корекцията на носа е напълно задължителни и няма да стане без счупвания. „Не боли, но няма да се разминеш без отоци. Все едно, че си ядосала Кубрат Пулев, ама много си го ядосала“, шеговито разказва хирургът.

Джулиана е популярна със страстта си по пластичните операции и не пропуска възможност да легне под ножа. Коментарите на потребителите в мрежата заляха Гани, повечето обаче бяха. негативни.

„Другия път си оперирай мозъка, той ти е по-спешен“, „Човек без работа, не си гледаш детето, а се чудиш с какви простотии да се занимаваш“, са само част от мненията на феновете на Джулка.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар