Home » Клюки » Деница бясна на „Ергенът“: Изкривиха и изрязаха сцена
Деница бясна на "Ергенът": Изкривиха и изрязаха сцена

Деница бясна на „Ергенът“: Изкривиха и изрязаха сцена

Участничката в „Ергенът“ Деница Дишкова изрази недоволството си от продуцентите на риалитито, тъй като, по думите й, някои сцени са изкривено представени, а други – спестени. Това става ясно от дискусия, която се заформи между мениджърката в АЕЦ „Козлодуй“, завършила на четвърто място, и нейни последователи под пост в профила й в Инстаграм.


Повод за това е скандалът в един от последните епизоди на формата, в който Виктория заля с вода Александра. Деница е заедно с двете, но секунди преди конкретната случка напуска масата. По-късно е излъчено как Виктор е навън с Александра, а Деница се връща на масата, където са Виктория и Дениз, и трите обсъждат случилото се, като на моменти се виждат и усмивки по лицата им.


Една от последователките на Дишкова в социалната мрежа написа под поста й, че я намира за интелигентна и интересна жена, но смята „последната серия с онази змия“ за неприятна за гледане.

„Това е токсичен човек и е жалко, че всички й се вързаха на акъла. На Вас ви се радвах през цялото време много на преценката за нея, единствено в последната серия ми се стори, че и Вие искате да й се харесате“, написа жената.

Това явно засегна Деница, която отговори, че също е изненадана от това, което е видяла в епизода:

„Неприятно съм изненадана от изкривено представените сцени и спестените такива относно моите реакции на грозните сцени. Бях убедена, че ще се тълкува по начина, по който вие сте го разбрали, но реално моето нежелание да бъда част от подобни истерични скандали и напускането им нямаха нищо общо с това да се харесам на който и да е било, а единствено с моята непоносимост към тях и постоянното им избягване“.

„Истината е, че жената, за която говорите, ме последва, без това да е желано от мен или да сме си правели подобни уговорки. Разбира се вие няма как да го знаете след като тези моменти са ви спестени и мен също това много ме разочарова“, написа още Деница Дишкова.


От коментарите става ясен и още един любопитен факт. Голяма част от участничките в „Ергенът“ са се събрали да гледат заедно финала на риалитито в столичен клуб, но мениджърката в АЕЦ Козлодуй не е била там, тъй като е пътувала в чужбина по същото време.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 3 Средна оценка: 4]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар