Home » Клюки » Дениз отново удари дъното с неприлични реплики срещу участничките в „Ергенът“
Дениз отново удари дъното с неприлични реплики срещу участничките в "Ергенът"

Дениз отново удари дъното с неприлични реплики срещу участничките в „Ергенът“

Вулгарният език, който използва Дениз Хайрула възмущава най-много зрителите след интригите на Виктория. Неведнъж тя си позволи да обижда конкурентките си с грозни епитети.

Tя в пpaв тeĸcт зaяви нa Bиĸтop, чe нe я интepecyвaт мycĸyлитe и визиятa нa мъжa, a бaнĸoвaтa мy cмeтĸa. „Би ли ce cъбpaл c жeнa, ĸoятo нe paбoти и щe тpябвa ти дa я издъpжaш“, в пpaв тeĸcт мy зaяви тypĸинятa. Toй пъĸ й oтвъpнa, чe дoceгa нe e бил в тaĸaвa cитyaция.

Дениз е пълен минус, тотал щета. Най-лошото е, че заради ,, жени“ като нея, повечето жени биват слагани под общ знаменател, а още по-лошото е, че най-вероятно четейки коментарите за себе си, си мисли, че повечето и завиждаме ?

Дениз дори не се крие каква е. Загубила е всякакви ценности. А и изказването ѝ, че почти всички мъже изневеряват, просто ме заби в земята. По това можем да съдим тя с какви мъже е била и как са я третирали. Жалка картинка на реалността!

Всички тия ,,женички,,: Виктория, Дениз, Людмила…как ли се чувстват сега, четейки нашите коментари и Поглеждайки се отстрани?!
Дали пък няма да имат и те просветление?!

Виктория, Дениз и Люси как се справяте с целия този заслужен хейт от зрителите на Ергенът, а можеше да бъде едно прекрасно предаване с дами които се борят с интелект, възпитание и прекрасни маниери.

Желанието ми е участничките да четат коментарите и поне ако имат малко разум, да вникнат в тях, да се опитат да ги разберат в правилната посока и да си вземат поука. Аз никога не бих си позволила в национален ефир да говоря като първата селяндурка (Дениз), да интригантствам и злобея (Виктория) и да съм безлична ( всички останали)

От тези, които са още в имението и тези, които напуснаха стана ясно, че не са влезли да се борят за сърцето на Виктор, а всяка си има бизнес план как да стане по-популярна в социалните мрежи.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар