Home » Life Story » Два инсулта са фатални за Миро – победителя от втория “Биг Брадър”
Два инсулта са фатални за Миро - победителя от втория “Биг Брадър”

Два инсулта са фатални за Миро – победителя от втория “Биг Брадър”

Той е победителят във втория сезон на риалити формата “Биг Брадър”

9 декември 2005 г. 24-годишният Мирослав Георгиев позира пред фотографите и камерите с огромен чек, на който е изписана сумата 200 хил. лв. Той е победителят във втория сезон на риалити формата “Биг Брадър”.

В четвъртък водещият на шоуто тогава Ники Кънчев написа сърцераздирателен пост на страницата си във фейсбук:

“Гадно, ужасно и тъпо. Смъртта е отнесла и Миро от втория сезон на Big Brother.

Оставя Давид и Катето сами!

Сбогом, момчето!”

По-късно Кънчев допълни за “24 часа”: “Беше голям пич. Станахме семейни приятели.

Умът ми не го побира – спортуваше, съвсем наскоро беше ходил да играе баскетбол…”.

Мирослав, когото повечето българи помнят единствено като Миро, вероятно е починал след втори инсулт. Съществува вероятност и двата да са следствие от усложнения от коронавирус. Първият е миналата пролет и разказа за него във фейсбук на 11 март.

“Четиридесетгодишнината ми започна ударно в буквалния смисъл на думата. Даже и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на трета градска болница малко в стил Аll Inclusive и почти се доближаваше – легло, коктейли венозно до 5 л на ден, вливания три пъти на ден, храна и пълно с аниматори, лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха масажи, ма не баш, викаха му рехабилитация?

Благодаря на Господ, добре съм, прескочих трапа на късмет, сега спокойствие и силна храна”.

Все още няма потвърждение за втория му инсулт, но според всичките му познати във и извън социалните мрежи именно това е причината.

Миро победи във втория сезон на “Биг Брадър”, след като надви на финала италианеца Лео Бианки, станал после известен с пицариите си в София. Софиянецът спечели с 52 на 48 процента, като до голяма степен това се дължеше на любовния триъгълник, в който се забърка още в началото на риалити проекта.

В него бившият баскетболист влезе заедно със съпругата си Елена, с която беше сключил брак година по-рано. Някои от колегите в “24 часа” даже визуално си спомнят чаровната брюнетка, която известно време работеше в печатницата на вестника.

При влизането си в шоуто двамата получиха тайната задача да не издават, че са семейство. Затова всеки от тях започна да ухажва друг участник. Флиртът на Хубавата Елена, както я кръстиха зрителите, с фризьора Мариян, наричан Мъро (да не се бърка с Миро), обаче скоро прерасна в нещо по-сериозно и разкри доста пукнатини в брака им.

В крайна сметка Елена взе решение да се раздели с Миро, който проля доста сълзи по нея. Това първо му донесе доста подигравки и прякора Плачльото, но след това – симпатиите на зрителките, които очевидно са били мнозинство, след като му донесоха 200 000 лв. с наградата за победителя във втория сезон.

Хубавата Елена

Награда му донесоха, но не и особен късмет. След като уж се бяха събрали с Хубавата Елена след края на шоуто, стана ясно, че все пак са се развели. Доста грозни спорове избухнаха в набиращите тогава сила социални мрежи около изявлението на Миро, че ще даде половината от наградата на вече бившата си съпруга. В крайна сметка това май не се случи, но самата Елена по принцип се скри от медиите и отказва коментари. Знае се само, че има друга връзка и е станала майка.

Мирослав първо вложи парите в бизнес, който се оказа нерентабилен – внос на селскостопанска и главно строителна техника, но това съвпадна с икономическия срив през 2008 г.

“Влязoх в cтрoитeлcтвoтo тoчнo пo врeмe нa кризaтa. Тaм мaщaбитe и инвecтициитe ca oгрoмни, cъoтвeтнo и зaгубитe cтигaт дo милиoни. C мнoгo пaри зaтънaх – cумaтa бeшe 6-цифрeнa и cтигнa дo 7-цифрeнa. Мaлкo хoрa oцeляхa в бизнeca”, разказва Миро.

Но пък открил нова любов – бившата моделка Катя Дюлгерова

Двамата се запознали още докато той беше звезда покрай “Биг Брадър”, но тя била доста по-резервирана. Все пак той я спечелил благодарение на прекрасните отношения, които изградил със сина от предишна връзка Денис. След това двамата имат и собствено дете – Давид.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар