Home » Зодии » Датата ви на раждане не е случайна! Тя определя съдбата ви
Датата ви на раждане не е случайна! Тя определя съдбата ви

Датата ви на раждане не е случайна! Тя определя съдбата ви

Идеята за разгадаване на бъдещето вълнува човечеството от незапомнени времена. Още преди много години са се появили методи за гадаене и разкодиране на житейската съдба на всеки от нас. Някои от тях продължават да се използват и днес.

Така например в нумерологията числата от личната ни информация се използват за проследяване на нашия характер, заложбите ни и какво ни очаква в живота. За целта обаче първо трябва да изчислим личното си число, което се получава, когато съберем всички цифри в датата си на раждане и ги сведем до едноцифрено число.

Ето и един пример. Да речем, че сте родени на датата: 01.01.2000 г. Тук трябва да съберете: 0+1+0+1+2+0+0+0=4. Вашето лично число е 4. Продължете да четете, за да разберете за съдбата и характера си според нумерологията и вашето лично число от 1 до 9.

Лично число 1

Рано или късно късметът ви се усмихва. Но щастието ви не е резултат само от случайност, а и от всички неуморни усилия, които полагате. Борбена натура сте и не се отказвате лесно. Инатът ви е пословичен и околните никак не са доволни от него, ала и те се възхищават на всички ваши постижения. Въпреки всички сбъднати мечтите не обичате да се хвалите, защото сте суеверни и предпочитате да действате мълчаливо.

Лично число 2

Вие имате късмет, но сте твърде непостоянни. Мените настроенията си по 10 пъти на ден, а покрай различните емоции сменяте и намеренията си. Трудно можете да бъдете прочетени, защото сте потайни, а и прекалено непредвидими. Но пък с вас винаги е интересно и хората ви обичат. А ако се научите на дисциплина и постоянство, няма да имате равни на себе си!

Лично число 3

Знаете, че безплатен обяд няма. Всяко нещо си има цена и вие сте готови да я платите. Гледате да не се оплаквате прекалено и разчитате повече на действия, отколкото на думи. Борите се сами, защото искате да сте независими. Не храните илюзии, че някой ви е длъжен за нещо. Понякога ви наричат сурови и безсърдечни, но само вие знаете от какво сте се лишили, за да бъдете там, където сте днес.

Лично число 4

Вие сте човек, който умее да се наслаждава на живота и да извлича максимума от всяка ситуация. Знаете, че всяка монета има две страни. Предпочитате да се фокусирате върху позитивите и да мислите по-малко за недостатъците. Умеете да се приспособявате към различни условия и това ви помага да запазите хладнокръвие и бодрост дори в трудностите.

Лично число 5

В любовен план ще имате редица трудности преди намирането на истинското щастие. Възможно е дори да имате два брака зад гърба си. В кариерата обаче ще ви потръгне повече, като вашите колеги ще са ви и приятели. Най-важното е, че винаги ще има човек, на когото да разчитате, дори и сърцето ви да бъде разбито.

Лично число 6

Няма пълно щастие и вие сте живото доказателство за това. Но пък сферата, в която ви върви най-много, ще осветява дните ви с такъв силен плам, че няма да се чувствате ощетени от съдбата. Всъщност ще сте благодарни за това, което имате, и ще полагате усилия, за да го съхраните. А това, в което не ви бива, ще оставите за другите.

Лично число 7

Вие сте много капризни, недоверчиви и взискателни. Но това ви лишава от ценни моменти на истинско щастие. Заслепени от амбициите си, понякога не виждате късметът, който е точно до вас. Търсите успеха далеч, а той е точно под носа ви. Оценявайте повече хората и нещата, които са около вас от самото ви раждане. Те са по-скъпи от всичко друго.

Лично число 8

Не сте човек без късмет, но сигурно точно така ви се струва. Причината е, че сте адски негативни и виждате само лошото във всяка ситуация. Недоверчиви сте и твърде плахи. Винаги смятате, че другите са по-добри от вас. Заради своята неувереност непрекъснато изпускате златни шансове в живота си и сте все недоволни.

Лично число 9

Вашият страх от провал ви пречи да сте истински щастливи. В ранната си възраст ще изживеете някои разочарования, които ще оставят отпечатък в съзнанието ви и ще ви накарат да се съмнявате във възможностите си. Преодолейте травмите и продължете да се борите. Писано ви е да сте щастливи, но първо трябва да се отървете окончателно от лошите спомени.

Източник: Актуално

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар