Home » Life Story » Горчиви сълзи след „Ергенът“: Семейството на Вики се бори за живота си в Украйна
Горчиви сълзи след „Ергенът“: Семейството на Вики се бори за живота си в Украйна

Горчиви сълзи след „Ергенът“: Семейството на Вики се бори за живота си в Украйна

Виктория Тасева от „Ергенът“, която сравнително рано напусна шоуто има сериозни неща, за които да се притеснява, вместо коя ще грабне сърцето на Виктор. Чичото на дългокраката красавица е сред войниците, които се бият за свободата на Украйна, научи Новини 0.

Роднината на 20-годишната девойка е военен и е призован от армията, за да се бори срещу руските сили. Виктория е наполовина украинка. Майката на Тасева е родом от Конотоп, малко градче в източната част на страната.

„Вуйчо ми е на война – признава пред „България Днес“ Вики. – Бие се за родината си. Има възможност да се прибира вкъщи, но когато го извикат, трябва да ходи на бойното поле. Той има военно образование. Завършил е военно училище.“

Бабата и дядото на Виктория също са в Украйна.

„Живеят в постоянен страх. Тревожат се дали нещо няма да се случи. Постоянно има сирени. Изплашени са и за вуйчо. Страдат за него“, разкрива още Тасева. Роднините на Вики редовно чуват тътена от бомбите. Младата дама се тревожи много за роднините си. Редовно се чува с близките си, за да разбере дали са добре.

„Имало е много бомби. Баба и дядо постоянно са си в апартамента. Като чуят сирените, влизат в бункерите под земята. Чувам се с тях и с вуйчо, когато мога. С баба и дядо е по-лесно. Държим връзка постоянно.

С вуйчо е малко по-сложно, защото невинаги има възможност да говори. Баба ми е разказвала, че бомбите падат в селата наблизо. Но аз видях снимки, че една от сградите в града е напълно разрушена“, признава Вики.

Всяко лято досега тя прекарва при баба и дядо. Дори една година е живяла с роднините си в Украйна. Но тази едва ли ще отиде. Страхът от бомбите и несигурната ситуация я спират, пише Марица.

„Знам руски. В нашия район се говори този език“, добавя още Тасева, която бе най-младата участничка в „Ергенът“. Вики е много щастлива, че напуска шоуто. Тя изкарва в имението близо месец. „Беше ми много трудно без семейството – споделя Тасева. – Изобщо не ме беше яд, че отпаднах.“

20-годишната девойка се записва спонтанно за предаването. Вижда рекламата и решава да се пробва. „Първоначално родителите ми не бяха много съгласни с моето участие. Ала, разбира се, няма как да ме спрат за нещо, което аз искам. В крайна сметка решиха да ме подкрепят. Двете с мама гледахме предаването, татко по-скоро не“, добавя още Вики. Девойката признава, че в шоуто се е научила да не бъде толкова притеснителна.

„Срамежлива съм с непознати, особено в реалния живот“, казва Тасева и обясни, че докато е била в „Ергенът„, се е чувствала като в приказка. Освен неща за себе си Вики намира и приятелки. След шоуто остана близка с куп момичета. Чувам се през ден с Александра, Карина, Зорница и Венета“, добавя девойката, която е студентка по уебдизайн и графична реклама.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар