Home » Life Story » Голямата любов на Слави Трифонов се омъжи тайно за най-големия му враг!
Голямата любов на Слави Трифонов се омъжи тайно за най-големия му враг!

Голямата любов на Слави Трифонов се омъжи тайно за най-големия му враг!

Фаталната Мартина Огнянова, известна като голямата любов на Слави Трифонов, е сключила брак с мъжа, заради когото го изостави – боксьора Коко Колев.

Двамата са се венчали на тайна церемония и бившата танцьорка от балет „Магаданс“ вече носи фамилията на съпруга си.

Повече от 7 години след скандалната раздяла на Дългия и хубавицата от Варна тя най-после е превъзмогнала страха си от него и вече си позволява да говори свободно за тираничната му любов, причините да го остави и драмите, които е преживявала, докато е била с него.

„Според всеобщите разбирания живеех живот на принцеса. Отстрани изглеждаше прекрасно. Вътрешно за мен не беше така. Имало е много нощи, в които съм плакала. Дълбоко в мен не се чувствах изобщо добре, въпреки че на преден план всичко изглеждаше нормално, аз знаех, че не се чувствах добре. Отидох да тренирам бокс в една зала.

Коко дойде да замества треньора ми. Излязохме веднъж на разходка и до ден днешен не сме се разделяли“, сподели неотдавна Огнянова за отношенията с Трифонов, с когото така и не стигнаха до венчило, пише „Ретро“.

Към днешна дата Мартина и Коко се занимават с ново амплоа – изнасят лекции на психологически теми по различни проблеми, като голяма част от житейския си опит Мартина признава, че дължи на връзката си с учиндолеца.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 4 Средна оценка: 4.8]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар