Home » Коментари » Гневен българин изригна след битката за олио: Що не спрете да се подигравате на хората? Не е смешно, тъжно е! Докараха народа до просешка тояга!
Гневен българин изригна след битката за олио: Що не спрете да се подигравате на хората? Не е смешно тъжно е! Докараха народа до просешка тояга!

Гневен българин изригна след битката за олио: Що не спрете да се подигравате на хората? Не е смешно, тъжно е! Докараха народа до просешка тояга!

За пореден път обществото ни се оказа разделено, като много хора осъдиха желанието на своите съграждани да си купят олио на промоция.

Но историята има и друга страна и показва тъжната реалност на част от българите – а именно пенсионерите, които са най-потърпевши от нарастващата инфлация на цените на хранителните продукти.

Именно тази позиция застъпва и жена, която споделя мнението си в мрежата.

„Що не спрете да се подигравате на хората? Не е смешно, тъжно е“, пише Даниела Стефан.

„Докараха народа до просешка тояга! 80% от коментиращите сте под 40-45 годишна възраст и получавате заплати от 1000+лв, а сте тръгнали да се подигравате и да снимате хората. Не виждате ли, че са предимно пенсионери, за които всяка стотинка от тристалевовите им пенсии е ценна.“

Тя припомня и ситуацията когато десетки шофьори решиха да се презапасят с гориво, пред лицето на опасността от скок на цените, а случката стана повод за многобройни шеги в мрежата.

„Ама се редихте на километричните опашки по бензиностанциите минала седмица, нали? Лицемери! Как не проумявате, че това на клипчетата и снимките сте вие след 30-40 години, ако нещо не се промени в тая държава! Дали и тогава ли ще ви е смешно?“, заключава тя.

Вижте цялата публикация на Даниела Стефан:

Що не спрете да се подигравате на хората? Не е смешно, тъжно е! Докараха народа до просешка тояга! 80% от коментиращите сте под 40-45 годишна възраст и получавате заплати от 1000+лв, а сте тръгнали да се подигравате и да снимате хората. Не виждате ли, че са предимно пенсионери, за които всяка стотинка от триста левовите им пенсии е ценна.

Вие тъпчите дюнери, пушите цигари, пиете гадни енергийни напитки и скъп алкохол, ходите на Петела и на Джак всяка седмица, а виждали ли сте какво има в чантичката на един пенсионер, току що излязъл от магазина?

Не сте, нали? И ви е все тая, щото ви е рано още да го мислите!

Ама се редихте на километричните опашки по бензиностанциите минала седмица, нали? Лицемери! Как не проумявате, че това на клипчетата и снимките сте вие след 30-40 години, ако нещо не се промени в тая държава! Дали и тогава ли ще ви е смешно?

Острата позиция по този актуален въпрос разделя коментиращите в една от големите българските групи във Фейсбук. За едни причината наистина е страха от рязко покачване на цените, което ще влоши крехкия бюджет на българите, но за други проблемът е по-скоро изкуствен и е плод от желанието на хората „да не се минат“.

А какво е Вашето мнение за огромните опашки?

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар