Home » Клюки » Глория отвърна на Тото и Кали: Разочарована съм и ми е болно, защото никога не съм коментирала колега
Глория отвърна на Тото и Кали: Разочарована съм и ми е болно защото никога не съм коментирала колега

Глория отвърна на Тото и Кали: Разочарована съм и ми е болно, защото никога не съм коментирала колега

Глория винаги е била истинска дама, която демонстрира класа. Ето как тя отвърна на колежката си Кали и Тото, след като те не се изказаха ласкаво за нея и творчеството й в подкаста на рапъра.

В интервюто Тото заяви, че Глория не е сред фолкпевиците, които са останали в историята с хитовете си. Всъщност, той дори сподели мнение, че Глория няма разпознаваеми песни. Кали от своя страна не направи опит да защити колежката си, а единствено заяви: „Някои хора ще ти кажат, че има хитове. Например: „Ако бях се родила река“.

Мнозина нападнаха рапъра и Кали. Глория също реагира като за пореден път показа, че нападките не са в стила й. Ето какво написа тя във Фейсбук:

„Благодаря на моята вярна публика и на всички медии, които ме подкрепиха относно нападките на двамата изпълнители в тяхно интервю неотдавна! Обидно е и за моите фенове, защото те имат вкус и те решават какво да слушат!

Разочарована съм и ми е болно, защото никога нищо лошо не съм казала през всичките тези години, не съм коментирала колега или неговата работа – това го няма в моя речник и е под достойнството ми!

Всеки има публика и свои хитове! Напротив, уважавам труда на всеки артист и зная през какво минават колегите, за да направят една песен и да я поднесат на аудиторията! С какво заслужих такова отношение?! Бъдете здрави, по-позитивни и постоянни в работата си! Аз ще забравя…бързо!“

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар