Home » Клюки » Глория и Симона кацнаха в Рая! Ето къде избягаха двете за пълен релакс (Снимки)
"Кац в Рая"! Така е озаглавила своето най-ново стори Симона Загорова , а от постовете й разбираме, че "Раят" е Пунта Кана в Доминиканската република . При това младата певица не е там сама или с гадже, а с майка си, Глория , която също побърза да публикува кадри от прекрасната дестинация. Симона Загорова Пунта Кана Пунта Кана хотел Почитателите на Глория дори разконспирираха кой е луксозният хотел, в който майка и дъщеря са отседнали при престоя си - става дума за небезизвестния Hotel Serenade, Punta Cana, любимо местенце за отдих на "елита" у нас. Глория Пунта Кана Глория Доминикана Глория побърза да изкуши последователите си със снимка по бански, на която отново демонстрира възхитителна фигура. Между другото, тази година Доминикана е любимо кътче за почивка на известните у нас - само допреди няколко дни там беше Фики Стораро със семейството си. Малко преди това пък Симона и Глория си направиха екскурзия "по женски" в Мадрид, където се забавляваха в компанията на приятелки: Симона Мадрид Глория и Симона Мадрид След успешната в кариерно отношение 2022-ра, двете се наслаждават на заслужена почивка, преди да се завърнат към работните си ангажименти.

Глория и Симона кацнаха в Рая! Ето къде избягаха двете за пълен релакс (Снимки)

„Кац в Рая“! Така е озаглавила своето най-ново стори Симона Загорова, а от постовете й разбираме, че „Раят“ е Пунта Кана в Доминиканската република.

При това младата певица не е там сама или с гадже, а с майка си, Глория, която също побърза да публикува кадри от прекрасната дестинация.

Симона Загорова Пунта Кана

Пунта Кана хотел

Почитателите на Глория дори разконспирираха кой е луксозният хотел, в който майка и дъщеря са отседнали при престоя си – става дума за небезизвестния Hotel Serenade, Punta Cana, любимо местенце за отдих на „елита“ у нас.

Глория Пунта Кана

Глория Доминикана

Глория побърза да изкуши последователите си със снимка по бански, на която отново демонстрира възхитителна фигура.

Между другото, тази година Доминикана е любимо кътче за почивка на известните у нас – само допреди няколко дни там беше Фики Стораро със семейството си.

Малко преди това пък Симона и Глория си направиха екскурзия „по женски“ в Мадрид, където се забавляваха в компанията на приятелки:

Симона Мадрид

Глория и Симона Мадрид

След успешната в кариерно отношение 2022-ра, двете се наслаждават на заслужена почивка, преди да се завърнат към работните си ангажименти.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар