Home » Клюки » Гледа я като писано яйце! Ненчо заведе младата си и красива приятелка на най-романтичното място (Снимки)
Гледа я като писано яйце! Ненчо заведе младата си и красива приятелка на най-романтичното място (Снимки)

Гледа я като писано яйце! Ненчо заведе младата си и красива приятелка на най-романтичното място (Снимки)

На крилете на любовта лети в момента любимият комик на България, Ненчо Балабанов. Явно връзката с доста по-младата от него Катрин Русева му се отразява изключително добре и актьорът не пести сили и средства, за да я зарадва по всякакъв начин. 

Специално за рождения ден на изгората си той е направил най- романтичната изненада –  почивка в Италия, при това не къде да е, а в невероятно красивата Матера.

Италианското градче е считаното за едно от най-красивите и романтични места в Европа.

Ненчо и Катрин

Връзката между Ненчо и младата му избраница се развива по-бързо от очакваното. Въпреки разликата в годините на Балабанов и красавицата, нещата между двойката са много сериозни. Ненчо е по-възрастен с 13 години от изгората си.

Ненчо Балабанов приятелка

С всеки изминал ден чувствата на Балабанов към девойката се засилват все повече. „Бъди все така прекрасна, усмихната и вдъхновена! Обичам те, любов“, обръща се Ненчо към Катрин.

Ненчо в Матера

Балабанов и красавицата разкриха за връзката си в началото на годината. Тогава двамата посети Дубай, където най-накрая се показаха като двойка. Жената до комика не се развива в шоубизнеса. Тя работи като търговски консултант в една от най-големите автомобилни компании, пише столичен ежедневник.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар