Home » Клюки » Героите от „София ден и нощ“ отново на екран заедно. Ще има ли втори сезон?
Героите от "София ден и нощ" отново на екран заедно. Ще има ли втори сезон?

Героите от „София ден и нощ“ отново на екран заедно. Ще има ли втори сезон?

Когато преди шест години стартираха първите епизоди на сериала „София Ден и Нощ“ някои от нас бяха скептични, а други веднага се влюбиха в актьорите и техните герои.

Със сигурност обаче никой не подозираше в какъв феномен в родния ефир ще се превърне сериалът, за който няколко години след края му всички продължават да говорят.

Заради нестихващия интерес към сериала Vbox7 събра някои от най-емблематичните участници в „София Ден и Нощ“, за да си припомним заедно най-забавните и култови моменти от поредицата и за да ни разкажат всички онези тайни и пикантни подробности, които останаха скрити от зрителя.

В първи епизод на „Героите от София Ден и Нощ: Отново заедно“ се срещаме с Калина Иванова, Димитър Илков, Адриан Зурков, Теди Цветкова, Кристиан Кирилов и Елизабет Фейм по-познати като Симона, Дани, Марио, Джулия, Митака и Михаела. И шестимата споделиха, че и до ден днешен част от основните въпроси, които са отправяни към тях са свързани с това ще се върне ли на екран отново сериала. Е, за сега няма да ви дадем отговор на този въпрос, но ще надникнем в първи епизод от „Героите от София Ден и Нощ: Отново заедно“.

Без съмнение, всички феновете на „София Ден и Нощ“ са се питали дали любовта и омразата между героите е пренесена и в реалния живот. Това, че не се мразят е ясно. Голяма част от тях са си останали и близки приятели, но големият въпрос тук е дали е имало случаи, в които са си ставали по-близки от приятели.

Vbox7 разговаря с шестимата за близостта помежду им, най-абсурдните ситуации, в които са изпадали и нелепите новини, които са чували за себе си. За порно клипът на Митака (Кристиан), за интимната връзка на Джулия (Теди) с известна плеймейтка и за това имало ли е любов между Симона и Марио (Калина и Андриан) в реалния живот – даваме отговори в епизод 1 на „Героите от София Ден и Нощ: Отново заедно“.

Съвсем естествено всеки един от тях е свикнал със славата и това да бъде разпознавам на улицата, а 90% от въпросите, които получават всекидневно са свързани със завръщането на сериала на екран. Оказва се дори, че към днешна дата са станали и звезди в TikTok като видеата свързани със „София Ден и Нощ“ в мрежата са с над сто милиона гледания.

Но славата не винаги носи само позитиви и за съжаление това е добре известно на всички. Може би поради факта, че успехът на сериала наистина беше огромен и изведнъж група тийнейджъри се оказаха звезди, по които всички са луди, често са усещали пренебрежение от страна на актьорската гилдия и дори злоба, съобщава Дарик.

За всичко това и за още много интересни неща, актьорите говорят в епизод 1 на „Героите от София Ден и Нощ: Отново заедно“!

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар