Home » Клюки » Гергана от „Ергенът“ през сълзи разкри какво са й причинили останалите участнички (Снимки)
Гергана от "Ергенът" през сълзи разкри какво са й причинили останалите участнички (Снимки)

Гергана от „Ергенът“ през сълзи разкри какво са й причинили останалите участнички (Снимки)

Гнездо на оси – с това определение неведнъж бе свързвано риалитито „Ергенът“. Участничките показаха, че са готови на всичко в името на победата, дори на интриги, злоба и унижения на останалите.

Поредната жертва на завистта стана сексапилната Гергана Стаменова, която сподели голямата си болка в социалните мрежи.

Гери, която се очерта като най-умната участничка в „Ергенът“, е била  брутално изхвърлена от групата на кандидатките за сърцето на Виктор Стоянов във Вайбър . Това стана ясно от стори, което певицата сподели с последователите си в социалните мрежи.

„И да ме махнете си оставате същите злобита /говоря за 4/5 „мацки“ конкретно! Много ги е яд… изяждат се“ – споделя Гери Стаменова в едно от сторитата си.

Гергана Стаменова стори

Певицата е залята от коментари на верни свои последователи, които се надпреварват да я защитават от нападките на Людмила и Виктория. По думите на Гери профилите на Дениз и Виктория в една от най-влиятелните мрежи са блокирани, благодарение на антифенове, които дотолкова не ги харесват, че са ги докладвали на администратора, пише „Хотнюз“.

Въпреки обидата, Гери продължава да е добронамерена и да не напада със злобни коментари нито една от съучастничките си в „Ергенът“.

„Болно ми е, защото с Викторя се познаваме отдавна, работили сме в общ моделски проект и дори се надявах да се сближим още повече в риалити формата. Нито една лоша дума не съм казала за нея, Дениз или Люси. Очевидно не могат да преглътнат факта, че мен не ме заливат последователите с коментари, за това колко съм злобна. Даже напротив.“ – казва през сълзи Гери.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар