Home » Клюки » Гергана, Ева и Елвира от „Ергенът“ се появиха заедно в нов проект
Гергана Ева и Елвира от "Ергенът" се появиха заедно в нов проект

Гергана, Ева и Елвира от „Ергенът“ се появиха заедно в нов проект

Певицата Гергана Стаменова, която се прочу покрай участието си в риалити формата „Ергенът“, пусна нова песен. Тя носи името „Ти не си за мен“ и е колаборация с друго момиче от шоуто – Ева.

Още една от конкурентите им участва във видеоклипа. Става въпрос за Елвира, която изпъкна като единствената девствена мома в „Ергенът“.

„Парчето е замислено и започнато преди заминаването ми за “Ергенът“, по време на участието ми там живях с Ева в една стая и я поканих да участва в мой проект. Когато се върнах в България довършихме работата по парчето и заснехме клипа.

Песента няма конкретно послание или обвързаност с предаването, просто искаме да зарадваме нашите фенове с една различна песен, която съчетава поп и поп-фолк музиката.“ – сподели Гери.

В „Ти не си за мен“ звучат и вокалите на поп-фолк изпълнителя Наси, а във видеото Гергана танцува бели денс в специално създаден за нея костюм.

„Първоначалната ми идея за клипа беше различна. Той трябваше да показва, как един обожател ме преследва вманиачено, но аз съм на женско парти. После прецених, че е по-добре да направим момичешки клип, в който няма конкретна история, а просто показва как се забавляваме с моите приятелки.

Решихме да добавим секси женски бой с възглавници. Съвсем естествено символът на риалитито, в което участвам е ярко застъпен. Розата я има в много от сцените“, допълни Гери, предава „Телеграф“.

Музиката на „Ти не си за мен“ е дело на Яна Маринова (FGM), с която Гери работи и по текста заедно с Румен Борилов.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар