Home » Скандално » Гардове пазят Кирил Петков от народната любов в църквата с бронирано одеало
Гардове пазят Кирил Петков от народната любов в църквата с бронирано одеало

Гардове пазят Кирил Петков от народната любов в църквата с бронирано одеало

Часове, след като машините на Мадуро избраха Кирил Петков за министър-председател на България, едно от първите му обещания бе, че ще се движи без охрана, за да е по-близо до народа.

А той, народът, набързо осъзна, че харвардсият аферист не е точния човек за народната любов и ето, че Просто Киро вече не излиза от спалнята на канадката Линда без прословутото си бронирано одеяло.

След снежните топки на Шипка, въпросът „От кого се пази Киро?“ вече не е на дневен ред и даже първолаците знаят отговора.

Явно затова Просто Киро превантивно отиде да се черкува в Царево със защитното куфарче на една ръка разстояние.

На празничното богослужение за Възкресение Христово ангажираните с охраната на премиера служители от НСО даже в „Св. Успение Богородично“ нахлуха, въоръжени с бронираното одеялото. И има защо, след като визитата на Петков в курортното градче предизвика едновременно шок и гняв сред жителите му.

От Министерски съвет те първо разбраха, че са проспали земетресение, нанесло щети в църковния им храм. А сетне се разлютиха на великденския пиар на Киро, след като стана ясно, че „щетите“ са една пукнатина, която той щял да отремонтира лично, със собствени средства.

Служителите на НСО, охраняващи Петков по време на публичните му изяви, не се разделят с черното куфарче от мощния протест срещу зеления сертификат в Триъгълника на властта в края на февруари.

От какво пазят Кирил ПетковПо време на речта на Петков плътно до него стоеше служител на НСО, който държеше голям черен мистериозен куфар. След това се разбра, че в него гардовете пренасят кевларено одеало.

Целта на приспособлението, което обикновено стои затворено в куфарче, е да предпазва от куршуми и летящи предмети охранявания обект. Кевларът е изключително устойчив лек материал, който освен за други цели се използва за правене на военни каски и бронежилетки.

Следващата публична изява на Петков, която наложи одеяло да му бъде под ръка, че снежния залп срещу него по време на тържественото честване по случай националния ни празник 3 март. На връх Шипка Петков бе посрещнат с освирквания и викове „Оставка“.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар